Connect with us

Hír

Zsákutcába kerültek a tárgyalások a Jets és Jamal Adams közt

Már ősszel a trade deadline-nál is felröppentek pletykák Jamal Adams elcserélése kapcsán, ezek pedig a friss hírek szerint sem csitulnak majd egyhamar, ugyanis a kiváló safety és a New York Jets közel sincs a megegyezéshez egy új szerződés kapcsán, zsákutcába jutottak a tárgyalások, számol be Gary Myers és Rich Cimini is.

A probléma legfőbb forrása, hogy Adams most, a szezon előtt szeretne szerződést, a Jets viszont még várna a hosszabbítással, hiszen az ötödik éves opció lehívása után még legalább két évig kontrollálják a safety jogait, plusz utána még egy franchise taget is rátehetnek 2022-ben.

Ugyebár minden játékos a harmadik éve után jogosult új szerződésre, viszont 2011, azaz a CBA bevezetése óta 223 elsőkörös játékosból csak 16 kapott hosszabbítást ilyen hamar. Adams persze úgy gondolja, hogy játékával kiérdemelte, hogy ebbe az elitbe tartozzon. Nyilvánosan nem mondta még meg, mennyit is szeretne, de feltehetőleg a legjobban kereső safety akar lenni, aki most Eddie Jackson évi $14,6 millióval.

Állítólag egy trade ötlete is felvetődött a beszélgetések során, Adams nyitott erre, ha a Jets nem akar neki szerződést adni, a csapat viszont nem akarja elboltolni az All-Pro játékost. Adams egyébként jelenleg nem vesz részt a virtuális meetingeket.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!