Connect with us

Hír

Hyde: Mindenki tudja, ki a Seahawks kezdő futója

A szeptemberben már 30 éves futó, Carlos Hyde tavaly karrierévet zárt Houstonban, soha nem volt ennyi futása (245) és futott yardja (1070) sem. 2019-ben 14 meccsen volt kezdő, az utóbbi négy évben pedig átlagban 12-n, azonban ez várhatóan jelentősen csökkenni fog 2020-ban. Hyde ugyanis pontosan tudja, ki a Seahawks kezdője, és az nem ő.

“Valószínűleg nyílt a verseny a második helyért. Személy szerint nem gondolom, hogy nyílt a verseny a kezdőért. Azt hiszem mindenki tudja, hogy ki a Seattle kezdő futója, ez pedig Chris Carson. Ezt tudtam akkor is, mikor ideszerződtem. Hogy Carroll mester meggondolná-e magát? Talán. Nem tudom. Én úgy jövök ide, hogy versenyezni fogok a kezdőért, megalapozom a helyemet és onnan meglátjuk. Nem tudom pontosan, mi a terv.”

– mondta Hyde, via PFT.

Hyde a szezon elején lehet igazán hasznos a Seahawks számára, ugyanis Carson és Rashaad Penny is sérülésekkel bajlódik és előbbi talán felépül az első hétre, utóbbi pedig jó eséllyel még arra sem, szóval az első fordulókban sok szerep hárulhat az idén igazolt futóra. Viszont ahogy ő is mondja, egészségesen a kezdő poszt minden bizonnyal Carsoné lesz, aki 2810 scrimmage yardot és 29 TD-t szerzett az utóbbi két évben – egyedül a fumble-problémáit kellene leküzdenie.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!