Connect with us

Minden ami NFL

Breakout players – AFC East

Hajrájához érkezik sorozatunk, ahol bemutatjuk azokat a nagy potenciállal rendelkező játékosokat, akikre 2020-ban nagy szerep hárulhat, komoly berobbanást várhatunk tőlük. Az utolsó előtti részben jöjjön a ködös AFC East, ahol négy teljesen más utat járó csapatból hozunk 1-1 támadót és védőt, akiktől sokat várunk az elkövetkezendő idényben.

Buffalo Bills

Dawson Knox, TE

Knox talán kevesebbek számára hangzik ismerősen, de itt az ideje, hogy felvéssük a nevét azon játékosok közé, akik előtt nagyon fényes jövő áll. A Bills támadósorától 2020-ra kiugrást várhatunk, ez egyfelől Stefon Diggs érkezésének is köszönhető, másrészt Josh Allen harmadik évére már igazán rutinosan mozoghat Daboll rendszerében, ez a két összetevő pedig a tight end játékára is kihathat. Diggs nagy figyelmet fog kapni, mellette pedig Brown és Beasley kötheti le a védőket úgy, hogy Knox számára nagyobb tér nyíljon, második évére kiugróbb játékot mutasson, mint újonc szezonjában.

A fiatal tight endnek ugyan már tavaly is voltak jobb meccsei, de amikor igazán jól játszott, akkor leginkább a sereghajtó csapatok ellen villogtatta meg a tudását, ez történt a Washington, a Miami és a Cincinnati ellen is. Idén viszont többet várunk tőle, mint 28 elkapásból szerzett 388 yard és két hatpontos, valamint a drop problémáin is javítania kell, hiszen kilenc labdát ejtett el mindössze 50 targetből.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások