Connect with us

Minden ami NFL

Breakout players – AFC South

Sorozatunk jelenlegi részében az AFC South csapatainak egy-egy támadó- és védőjátékosát vesszük górcső alá, akiktől leginkább várjuk, hogy berobbanjanak a következő szezon során.

Houston Texans

Tytus Howard, OT

Amikor Howardot tavaly 1/23-ra húzta a Texans, sokan értetlenül álltak ezelőtt, hiszen a másodosztályú Alabama State-ről került az NFL-be, emiatt pedig nem várták az első körbe. Aztán a játékával azóta bizonyította, hogy mégsem volt elhibázott választás, és van benne potenciál a profik között. Bár a draft előtt nyersnek tartották, és még a posztját is meg kellett találni, tekintettel arra, hogy első NFL-meccsén baloldali guard volt, és ott gyengén játszott.

Következő meccsén már jobboldali tackle poszton kezdett, jobb teljesítményt nyújtva, és meccsről meccsre fejlődött is, egészen addig, amíg a Chiefs ellen MCL-szakadást szenvedett. Ezután még három meccsen lépett pályára, és annak ellenére nyújtott ígéretes teljesítményt, hogy sérüléssel küzdött, és emiatt végül összesen csak nyolc meccsen játszott tavaly. Ahogy írtam, nyers, egyelőre az atletikusságával és az erejével tudott érvényesülni, de ha sikerül a technikáján is javítani, akkor egy jó időre megoldotta a másik tackle posztot is a Texans. O’Brienék egyébként tavaly Howard mellett draftoltak még egy embert a támadófalba a guard Max Scharping személyében, akiben szintén van potenciál. Ha ők ketten szintet tudnak lépni, akkor olyan dolog történhet, amire legutóbb 6 éve volt példa: a Texansnak ismét jó lehet a támadófala.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!