Connect with us

Minden ami NFL

Breakout Players – NFC North

Az NFC North-szal folytatódik a sorozatunk. Mind a négy csapat érdekes helyzetben van, ugyanis valamennyiüknél pont ott lehet egy igazi breakout játékos, ahol a legnagyobb szükség lenne rá. Alapvetően nagyon kiegyensúlyozottak a rosterek, ki tudja, talán pont ennyin fog múlni a csoportgyőzelem.

Chicago Bears

Anthony Miller, WR

Ha gonosz, vagy épp nagyon naiv lennék, akkor akár Mitch Trubiskyt is mondhattam volna, már nagyon ideje lenne egy kimagasló szezonnak a korábbi 1/2-estől. Erre azonban a minimálisnál is kevesebb esélyt látok, Nick Folesnak pedig már papíron megvolt a breakout éve, így maradt az elkapó Anthony Miller.

Miller 2018-ban második körös volt, és bár egyre több szerepet kap a csapattól, még egyszer sem sikerült úgy igazán odatennie magát. Újoncként hét TD-t és 457 yardot szerzett 36 elkapásból, tavaly 656 yard és két TD volt a mérlege – nem rossz, pláne a körülményekhez képest, de ezek WR3 számok. A dropszázalékán ugyanakkor sikerült javítani (7,5-ről 3,5 százalékra), az elkapások utáni yardokban is 200 fölé jutott, pazarul kiegészíthetné Allen Robinsont.

Foles jót tehet neki, és mivel Robinsonon kívül nem nagyon van vetélytársa, így kis szerencsével akár egy 1000 yard közeli szezonra is esélye lehet. Mindenesetre óriási szükség lenne rá, a Bears elkapósora nagyon egyoldalú, óriásit dobna a támadósor hatékonyságán, ha nem minden csak az ex-Jaguáron állna.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások