Connect with us

Hír

Bud Dupree is panaszt nyújtott be a franchise tag miatt

Bud Dupree követte Matt Judon és Shaq Barrett példáját, panasszal élt amiatt, hogy linebacker taget kapot a defensive end tag helyett, állítja Ian Rapoport. A két franchise tag között közel 2 millió dollár a különbség (15,828 millió vs. 17,788 millió), tehát messze nem mindegy, ki milyet kap.

Mivel az NFL még mindig az elavult defensive end – linebacker megkülönböztetést használja az amúgy pass rusherként/edge rusherként játszó védők esetében, így minden évben van némi hercehurca a csapatok és a játékosok között. A csapatok természetesen próbálják minél olcsóbban megtartani a legjobbjaikat, a játékosok pedig nyilván minél magasabb fizetést szeretnének.

Matt Judon esetében már dűlőre jutottak a felek, a Ravens megígérte, hogy egy kompromisszumos összeget, 16,8 millió dollárt fog fizetni neki. Bucshoz hasonlóan a Pittsburgh sem áll jól a fizetési sapkát illetően (az 5,7 millió dollárnyi hely a 4. legkevesebb), így ha lesz is valamilyen megállapodás, akkor az jó eséllyel a Judon-féle kompromisszum lehet.

Dupree már április 23-án aláírta taget, szóval a Steelersnek nem kell amiatt aggódnia, hogy esetleg holdoutolna.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!