Connect with us

Hír

Justin Simmons a hétvégén aláírja a franchise taget

Tegnap számoltunk be arról, hogy öt játékos még nem írta alá a franchise taget, de ez hamarosan megváltozik: a Broncos remek safetyje, Justin Simmons a hétvégén szignózza a szerződést, állítja Adam Schefter. Ez azt jelenti, hogy a védő nem fog holdoutolni, illetve idén 11,44 millió dollárt kereshet.

Simmons 2016-ban harmadik körös volt, a tavalyi volt az első igazán jó szezonja. 2017-ben és 2018-ban 100 fölötti passer ratinget engedett az ellenfél irányítóinak, de a safety-mágus Vic Fangio belőle is kihozta a vadállatot: 2019-ben 32,1-es passer ratinget engedett, ami Earl Thomas után a második legjobb volt, de míg utóbbi meglehetősen szürkén játszott, addig Simmons sorra hozta a nagy játékokat. A szezont nulla engedett TD-vel, négy INT-tel és 11 leütött passzal zárta, ami parádés mutató.

A pandémia miatti bizonytalanság miatt nem valószínű, hogy idén bármelyik tagelt játékos új szerződést kapjon (ez alól talán csak Dak Prescott kivétel), de Simmonsnak nem kell aggódnia: ha lesz szezon, akkor Fangio kezei alatt csak nőni fog az értéke.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!