Connect with us

Hír

Rövidhírek: Safetyt szerzett a Chiefs, Howard és Jeffery PUP-listára került

Több kisebb hírt szedtünk most egy csokorba a tegnapi napról (via nfl.com és PFT).

Elég sok játékos került PUP (Physically Unable to Perform) listára. Ezt haszálják azokra a játékosokra, akik jelenleg sérülés miatt nem tudnak részt venni az edzéseken. Innen bármikor lehet őket aktiválni, azonban ha az alapszakasz kezdetén is PUP listán lesznek, akkor fixen ki kell hagyniuk az idény első hat meccsét.

Ilyen Alshon Jeffery, az Eagles elkapója, aki a 14. héten szenvedett lábfejsérülést és könnyen lehet, hogy a szezon elejére sem fog felépülni. A Dolphins cornerbackje, Xavien Howard is itt kötött ki, neki nyolc hónapja térdműtétje volt. Rajtuk kívül a teljesség igénye nélkül PUP listára került Greg Little (OT, Panthers), Dontari Poe (DT, Cowboys), Tyron Crawford (DE, Cowboys), Kemoko Turay (Edge, Colts), Mo Alie-Cox (TE, Colts), Corey Davis (WR, Titans), Justin Evans (S, Buccaneers), Weston Richburg (C, 49ers) és Jullian Taylor (DT, 49ers). A 49ersnél egyébként az elkapó Deebo Samuel és a defensive back DJ Reed NFI, azaz Non Football Injury listára került.

A Chiefs leigazolta a safety Tedric Thompsont, akit a Seahawks vágott ki márciusban. 2017-ben negyedik körös volt, három év alatt csak 27 meccsen tudott pályára lépni.

Az 1/1-es Joe Burrow aláírta újoncszerződését, aminek értelmében $36 milliót fog keresni négy év alatt, ebből pedig $23 milliót azonnal kézhez is kap. A Bengalsnak opciója van az ötödik évre is. Így már csak egyetlen egy elsőkörös újonc maradt, aki nem írta alá szerződését: Isaiah Wilson, a Titans tackle-je, aki egyébként a COVID-IR listára került a minap.

A Steelers leigazolta a futó Wendell Smallwoodot egy évre. Tavaly a Washingtonnál játszott, előtte pedig három évet húzott le az Eaglesnél. Érdekesség, hogy ő a Doug Pederson-éra legtöbb futott yarddal rendelkező játékosa (850 egysége van, a második Miles Sandersnek 818, Carson Wentznek 785).

A Panthers punterének, Michael Palardynek elszakadt a térdkeresztszalagja, így IR-re került és véget is ért a szezonja.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!