Connect with us

Hír

Remek hír: Orvosai engedélyezték Alex Smithnek, hogy focizzon

Alex Smith közel két évvel ezelőtt brutális lábsérülést szenvedett, eltört a sípcsontja és a szárkapocscsontja is, egy fertőzés következtében pedig reális esély volt az amputálásra, sőt, az élete is komoly veszélyben volt az irányítónak. Szinte biztosra vették, hogy soha többet nem fog pályára lépni az NFL-ben. Most azonban közel került ahhoz, hogy visszatérhessen, ugyanis a műtéteket végző orvosai engedélyezték Smithnek, hogy újra focizzon – írja Stephania Bell (ESPN).

A 36 éves irányító hétfőn meg is érkezik majd a Washington Football Teamhez egy orvosi vizsgálatra, illetve koronavírustesztre, utána pedig meglátják, hogyan tovább.

Smith mindig is vissza akart térni, de ő is bevallotta, hogy voltak ezzel kapcsolatban kételyei. Az utóbbi hónapokat Hawaiion töltötte a családjával, a remek hírre pedig így reagált:

“Azt mondták, hogy semmilyen tevékenységtől nem tiltanak el – ha akarnék, holnap mehetnék síelni vagy snowboardozni is -, ezen kívül pedig megadták a zöld jelzést, hogy visszatérjek a kontakt edzésekre, meggyógyultam… őrületes volt hallani. Nem tudtam, hogy valaha hallani fogom-e ezeket a szavakat.”

Ron Rivera főedző egyébként hónapokkal ezelőtt felvetette a lehetőségét, hogy Alex Smith akár versenyezhet is Dwayne Haskinsszel a kezdőért. Akkor nem nagyon hittünk abban, hogy még valaha visszatérhet a veterán irányító, most azonban nem tűnik elképzelhetetlennek – persze egyelőre biztosra se vegyük, de már ez is kisebb fajta csodának számít.

Smith szerződése egyébként 2022-ig szól Washingtonban.

Alex Smith: Nagyon szerencsés vagyok, hogy itt lehetek, és hogy megvan még a lábam

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!