Connect with us

Hír

Remek hír: Orvosai engedélyezték Alex Smithnek, hogy focizzon

Alex Smith közel két évvel ezelőtt brutális lábsérülést szenvedett, eltört a sípcsontja és a szárkapocscsontja is, egy fertőzés következtében pedig reális esély volt az amputálásra, sőt, az élete is komoly veszélyben volt az irányítónak. Szinte biztosra vették, hogy soha többet nem fog pályára lépni az NFL-ben. Most azonban közel került ahhoz, hogy visszatérhessen, ugyanis a műtéteket végző orvosai engedélyezték Smithnek, hogy újra focizzon – írja Stephania Bell (ESPN).

A 36 éves irányító hétfőn meg is érkezik majd a Washington Football Teamhez egy orvosi vizsgálatra, illetve koronavírustesztre, utána pedig meglátják, hogyan tovább.

Smith mindig is vissza akart térni, de ő is bevallotta, hogy voltak ezzel kapcsolatban kételyei. Az utóbbi hónapokat Hawaiion töltötte a családjával, a remek hírre pedig így reagált:

“Azt mondták, hogy semmilyen tevékenységtől nem tiltanak el – ha akarnék, holnap mehetnék síelni vagy snowboardozni is -, ezen kívül pedig megadták a zöld jelzést, hogy visszatérjek a kontakt edzésekre, meggyógyultam… őrületes volt hallani. Nem tudtam, hogy valaha hallani fogom-e ezeket a szavakat.”

Ron Rivera főedző egyébként hónapokkal ezelőtt felvetette a lehetőségét, hogy Alex Smith akár versenyezhet is Dwayne Haskinsszel a kezdőért. Akkor nem nagyon hittünk abban, hogy még valaha visszatérhet a veterán irányító, most azonban nem tűnik elképzelhetetlennek – persze egyelőre biztosra se vegyük, de már ez is kisebb fajta csodának számít.

Smith szerződése egyébként 2022-ig szól Washingtonban.

Alex Smith: Nagyon szerencsés vagyok, hogy itt lehetek, és hogy megvan még a lábam

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
RA7
RA7
3 years ago

Örülök neki nagyon. Remélem megkapja a lehetőséget mert megérdemli. Sose az a picsogó kislány volt mint jó néhány QB.

Tizenkettes
Tizenkettes
3 years ago

Szerintem – akármennyire is szereti a focit – hülyeség, hogy egy ilyen után vissza akar térni. Ha még egyszer ugyanaz a lába sérülne meg súlyosan – ami szinte minden passzjátéknál benne lehet a pakliban -, akkor azt kockáztatja, hogy tolókocsiba kényszerül élete végéig. Nagyon sajnálom a palit, de örüljön, hogy tud járni.

pritek
pritek
3 years ago

Nagyon szurkolok neki, hogy meg legalabb egyszer eleteben meglegyen a lehetosege erezni azt, hogy palyara lep.

d zoli
d zoli
3 years ago

Gratula und respect! Úgy tűnik aki Kovács Sanyi azt megtalálják a sérülések. :(

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x