Hír

Reshad Jones idén nem játszik, talán soha többet

Published on

A Miami Dolphins március 18-án vágta ki Reshad Jonest, aki azóta nem talált csapatot. A safety most elmondta Joe Schadnak (Palm Beach Post), hogy idén nem is fog játszani, és az is lehet, hogy soha többet nem lép pályára. A 32 éves játékosnak nyakműtétre van szüksége, amire a koronavírusjárvány miatt még mindig várnia kell.

“Nem bántam meg semmit a 10 éves karrierem alatt, nem mondom semmire, hogy így vagy úgy kellett volna csinálnom. A levegőben lóg, hogy fogok-e még játszani, de úgy érzem, hogy mindent megtettem, amit meg kellett tennem.

Kilenc évig voltam kezdő ötödik körösként. Semmit sem kaptam ingyen, mindenért meg kellett dolgoznom. Aztán ha megnézzük a számokat: sackek, interceptionök, tackle-ök… Nézzünk meg bárkit, Eric Berryt, Earl Thomast, bármelyik top safetyt, nem volt jobb safety az elmúlt évtizedben, mint Reshad Jones.”

Jones egyébként egyszer sem volt All-Pro, és csak kétszer választották be a Pro Bowlba. A Dolphins korábbi safetyje viszont úgy látja, hogy be kellett volna őt választani az Évtized Csapatába, ahová egyébként Berry, Thomas és Eric Weddle került be a poszton. Jones úgy látja, Hall of Fame számokat mutatott fel, hiszen a safetyk közt első volt negatív yardos szerelésekben, sackekben, összeszedett fumble-ökben is, második volt solo tackle-ökben, harmadik interceptionökben és első szerzett touchdownokban.

5 Comments

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group