Connect with us

Hír

Rivera: Ha Alex Smith átmegy az orvosin, ő is a QB-verseny része lesz

Alex Smithnek a saját orvosai engedélyezték a futballhoz való visszatérést a brutális sérülése után körülbelül másfél évvel, azonban a csapatnál még nem ment át az orvosin és PUP listára került. Innen bármikor lekerülhet, de ez időt ad a csapatnak, hogy megbizonyosodjon róla, hogy Smith mindenre képes, ami a munkája ellátásához szükséges. Ron Rivera főedző tegnap egy sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy ha ez megtörténik, akkor Smith is csatlakozik a QB-versenyhez – írja Washington Post.

Jelenleg Dwayne Haskins számít a várható kezdőnek Washingtonban, de a csapat cserélt Kyle Allenért a holtszezonban, aki Rivera alatt dolgozott tavaly a Panthersnél, a főedző pedig azt mondta, hogy nyílt verseny lesz mindenki közt, aki pályázik a kezdőre. Ehhez a duóhoz csatlakozhat Alex Smith és ha tényleg teljesen egészséges, akkor egyértelmű, hogy ő a legjobb QB a rosteren. Persze ez egy óriási HA, másrészt a szervezet érdeke lehet Dwayne Haskinst tovább próbálgatni, hogy megtudják, lesz-e belőle még valami.

Mindenesetre nem kell rohanni Smith egészségesnek nyilvánításával, hiszen már pár hétig nem kezdődnek meg a rendes edzések, a training camp elején csak erősítés és fejtágítás lesz, majd csak kicsit később kezdődnek meg a gyakorlatok az edzőpályán.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!