Connect with us

Hír

Rivera: Ha Alex Smith átmegy az orvosin, ő is a QB-verseny része lesz

Alex Smithnek a saját orvosai engedélyezték a futballhoz való visszatérést a brutális sérülése után körülbelül másfél évvel, azonban a csapatnál még nem ment át az orvosin és PUP listára került. Innen bármikor lekerülhet, de ez időt ad a csapatnak, hogy megbizonyosodjon róla, hogy Smith mindenre képes, ami a munkája ellátásához szükséges. Ron Rivera főedző tegnap egy sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy ha ez megtörténik, akkor Smith is csatlakozik a QB-versenyhez – írja Washington Post.

Jelenleg Dwayne Haskins számít a várható kezdőnek Washingtonban, de a csapat cserélt Kyle Allenért a holtszezonban, aki Rivera alatt dolgozott tavaly a Panthersnél, a főedző pedig azt mondta, hogy nyílt verseny lesz mindenki közt, aki pályázik a kezdőre. Ehhez a duóhoz csatlakozhat Alex Smith és ha tényleg teljesen egészséges, akkor egyértelmű, hogy ő a legjobb QB a rosteren. Persze ez egy óriási HA, másrészt a szervezet érdeke lehet Dwayne Haskinst tovább próbálgatni, hogy megtudják, lesz-e belőle még valami.

Mindenesetre nem kell rohanni Smith egészségesnek nyilvánításával, hiszen már pár hétig nem kezdődnek meg a rendes edzések, a training camp elején csak erősítés és fejtágítás lesz, majd csak kicsit később kezdődnek meg a gyakorlatok az edzőpályán.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
3 years ago

“Mindenesetre nem kell rohanni Smith egészségesnek nyilvánításával, hiszen már pár hétig nem kezdődnek meg a rendes edzések, a training camp elején csak erősítés és fejtágítás lesz, majd csak kicsit később kezdődnek meg a gyakorlatok az edzőpályán.”
Pár hét?
Konkrétan 4 hét maradt szeptemberig.

katonadani
Reply to  Bélabá a csótány
3 years ago

és még bő két hétig nem lesznek rendes edzések

Hurrá Torpedó
Hurrá Torpedó
Reply to  katonadani
3 years ago

az meg ugye pont egy pár hét ;)

ThySoul
ThySoul
Reply to  Bélabá a csótány
3 years ago

Nem az én munkám, szóval linkeld be magadnak a “és ezt mégis miből számolta ki” vagy mi a címe videót.

Ádám Molnár
Ádám Molnár
3 years ago

Ahogyan kinezett az a láb :/ szerintem jobb lenne befejezni, amíg nagyobb baj nem történik vele.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x