Connect with us

Minden ami NFL

5+1 csapat, amelyik vissza fog esni idén

Igen, ez még mindig azon pontja az évnek, amikor minden szurkoló bizakodik a saját csapata esélyeit illetően, minden franchise fejlődött és jobb teljesítményt rak majd le az asztalra a tavalyihoz képest. Ez viszont nyilvánvalóan nem lesz így minden egyes esetben, így a nagy javulás előtt álló csapatok után most hoztunk 5+1 olyan gárdát, amelyiktől visszaesés várható 2020-ban. 

Green Bay Packers

Azt hiszem a Packers a legegyértelműbb versenyző ezen a listán és ezzel még a saját szurkolóik nagy része is egyet fog érteni. Már tavaly is az volt az általános álláspont, hogy ennek a csapatnak nem kellett volna 13 győzelemmel végeznie és nem volt ott az NFC két legjobb együttese közt erősséget tekintve. Ez pedig nyilván azzal jár, hogy jó eséllyel vissza fog esni a gárda 2020-ban.

A Packers 2018-ról 2019-re 6 győzelemmel javította mérlegét. Warren Sharp adatai alapján az utóbbi 30 évben 52 ilyen csapat volt és ebből 18 volt olyan, amelyik 12+ győzelemig vitte. A harmadik évben mindegyik legalább két győzelemmel, a 18-ból 13 pedig legalább négy győzelemmel esett vissza, átlagban pedig 5,9 győzelemmel számláltak kevesebbet. A Packers esetében ez egy 7-9-es mérleget jelentene 2020-ban, de ha mind a 32 csapatot vizsgáljuk, akkor várhatóan 8-8-as mérleget tud majd összehozni.

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!