Connect with us

Hír

Clay Matthews nem kért a Broncosból, csapatot talált Ogletree, Peters megkapta az emelést

A Broncos próbált pótlást találni a sérült Von Miller helyére, azonban egy jelöltjük már nemet mondott. Adam Schefter ugyanis arról számol be, hogy a denveriek megkeresték a korábbi Rams és Packers pass rusher Clay Matthewst, ő viszont azt mondta, nem akar játszani.

Később az ügynöke úgy pontosított, hogy nem tudtak egyezségre jutni, de ez a kijelentés részben annak is köszönhető, hogy jogi vita születhetne a dologból a Ramsszel. Matthews szerződése értelmében ugyanis a Rams még tartozik a játékosnak $2 millióval és offset language van a kontraktusban, tehát ha ennyiért vagy ez alatt ír alá valahová, akkor ezt az összeget a Ramsnek nem kell kifizetnie – a szerződés viszont nem teljesen egyértelmű arra a helyzetre, hogy ha lehetősége van játszani Matthewsnak, de nem él vele, akkor mi a helyzet. Ez a rész túl bonyolult és annyira nem is fontos, a lényeg, hogy Matthewsnak akkor éri meg idén játszania, ha $2 milliónál nagyobb fizetést tud valahol leakasztani.


Alec Ogletree-nek nem kell költözködnie, ugyanis az utóbbi két évet a Giantsnél töltő linebacker városon belül marad, a Jetshez írt alá a gyakorlócsapatba. A korábbi első körös linebacker játszott már Gregg Williams kezei alatt 2014 és 2016 között a Ramsnél, ahol aztán aláírt egy nagy szerződést, majd elcserélték New York kék felébe. Onnan aztán februárban kivágták és csak most talált magának új lehetőséget. Idén a gyakorlócsapatos szabályok megváltoztak, így könnyebben juthat szerephez Ogletree ebből a helyzetből.


Jason Peters megkapta a fizetésemelést, amit elvárt az Eaglestől azért, hogy guardból kimozogjon eredeti helyére, left tackle-be. Az eddigi maximum $6 milliós, $3 millió garantáltat tartalmazó szerződése mostantól maximum $8 milliós és $4 millió garantáltat tartalmaz, ráadásul ebből $2 milliót azonnal kézhez is kapott aláírási bónuszként. Ehhez a lépéshez hozzájárult Lane Johnson is, akinek átalakították a szerződését és az idei alapfizetésének nagy részét aláírási bónusszá alakították, így $5 milliót spóroltak az idei évre Philadelphiában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!