Connect with us

A 7 játékai

A 7 játékai – LaFleur kedvence, az NFL kedvence, és így palástolja karereje hiányát Drew Brees

Minden évben van olyan játék, amit vadul elkezdenek másolni egymásról a csapatok, és minden edzőnek van olyan játéka, amit különösen szeret és annyira bízik benne, hogy nagyon sokszor használja, főként kulcsszituációkban. Mindkét ilyen eshetőségre hozunk most egy példát, ezen kívül megmutatjuk, Drew Brees hogyan palástolja karereje hiányát, illetve hozunk egy-egy érdekes játékot a 49erstől és a Brownstól is a hétvégéről. 

Az NFL idei kedvenc játéka

Minden évben van egy játék, amit valaki bemutat és nagyon is sikeres, ezért sok más csapat átemeli a playbookjába. Idén ez a játék a counter reverse, amit ugyan Kyle Shanahan már régóta futtat, de idén többen is átvették, már legalább hat csapat játszotta ezt el. Múlt csütörtökön az Eagles a Giants elleni találkozó legelső játékánál.

Ahogy a nevéből is kiderül, egy reverse játékról van szó, az elején counternek álcázva. A reverse részt DeSean Jackson szolgáltatja, ahogy a játék eredetileg kinéző irányával ellentétesen megy nagy ívben keresztbe (orbit), és kapja is a labdát. Ez a kevésbé érdekes talán…

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!