Connect with us

Beharangozó

FK! Preview #5

Létezik az FK! átok? A szezon első négy fordulójában 31-szer egyezett mind a tíz szerkesztő tippje egy adott mérkőzésre, ebből 24-szer igazunk is lett, 7-szer viszont jött a meglepetés, amit egyesek “FK! átok”-nak neveznek. Ebben a körben nyolc mérkőzésnél várjuk egyöntetűen az egyik csapat győzelmét, ebből egyszer már mellélőttünk a TNF során. Na de most vágjunk bele a vasárnapi adagba!

19 órás sáv

Philadelphia Eagles @ Pittsburgh Steelers (Kandalló Pub, GamePass)

Az Eaglesnek múlt héten pár érthetetlen Mullens-turnoverrel szerencséje volt a 49ers ellen, de ez továbbra is egy gyenge csapat. A Steelers viszont nem az, ráadásul ki is pihenhette magát a múlt heti halasztásnak köszönhetően. A Vasas védelme szét fogja szedni a Sasok támadósorát, óriási mismatch az egész. Az Eagles vezeti a ligát turnoverekben, a Steelersnél meg láthattuk tavaly, milyen jól megy a labdaszerzés. A Sasok támadófala szinte cseresorral áll ki, Jordan Mailata élete második kezdő meccsére készül a bal szélen – nem az NFL-ben, hanem bármilyen futballmeccsen. A Vasas meg a legjobb pass rush win rate-tel rendelkezik a ligában és a legtöbbet is blitzel (52,8%). Nem látom, hogy a vendégek hogyan tudnának haladni a pályán, szinte le lesznek nullázva.

A túloldalon kisebb a dominancia, mert az Eagles védelme azért rendben van összességében, a védőfal elit, ám a Steelersnek még mindig jó a fala, az elkapók pedig hamar megverhetik majd a cornerbackeket. Kifejezetten jó matchupja van JuJu Smith-Schusternek, aki azt a Nickell Robey-Colemant kapja a slotban, aki idén borzasztóan teljesít.

Cincinnati Bengals @ Baltimore Ravens (Arena4)

Burrow kiválóan mutatkozott be az első negyedévében, pedig rajta van a legtöbb nyomás az egész ligában, és most sem lesz jobb a helyzet. Próbálja segíteni az edzői stáb, hogy komfortosan érezze magát, már 56-szor volt empty formationben idén, ami a legtöbb a ligában – ezt nagyon szerette az LSU-n és jól is megy neki ilyen helyzetben, pedig ez kifejezetten nem jellemző a fiatal, tapasztalatlan irányítóknál. Múlt héten végre volt segítsége a futójátékban, Joe Mixon parádézott, azonban neki nagyon nem megy a Ravens ellen. A kedvenc célpontja meg Tyler Boyd, akin Marlon Humphrey fog védekezni, így sok jóra nem számíthat, esetleg az újonc Tee Higginsben lehet bízni.

A túloldalon a Ravens offense nem közelíti meg a tavalyi űrteljesítményt, EPA/snap alapon csak a 15. a ligában négy fordulót követően. Ennek egyik oka, hogy már 14-szer sackelték Lamar Jacksont, míg tavaly összesen 23-szor. Marshal Yanda hiánya érezhető a falban, de persze az lett volna meglepő, ha a jövőbeli Hall of Famer guardot simán tudja pótolni a gárda. Mindenesetre nagyon aggódni nem kell, a tavalyi teljesítmény nem volt fenntartható, de ennél kicsit több kell, ha Super Bowlba akarnak jutni (és nyilván azt akarnak).

Las Vegas Raiders @ Kansas City Chiefs

Derek Carr karrierje során 0-6 a Chiefs otthonában, tavaly pedig összesen 49 ponttal kapott ki a Raiders két meccsen Mahomeséktól. Most sem várható, hogy meg tudják állítani a Chiefs offense-t, mert a nagy védőoldali erősítések ellenére EPA/snap alapon az idei Raiders defense még rosszabb, mint a tavalyi. Nem érezheti biztonságban az állását Paul Guenther védőkoordinátor, bár a számlájára írhatjuk, hogy legalább a mély labdákat jól fogja a Raiders, mindössze hét darab 20+ yardos passzt engedett az egység, ami a legkevesebb a ligában.

Jacksonville Jaguars @ Houston Texans

O’Brien kivágva, végre fellélegezhet minden Texans-játékos és könnyedén mehet ki a gyepre játszani egy jót (és elverni a Jaguarst). Szép kontraszt lenne, ha jól működne az offense egyből O’Brien kivágása után, és erre bőven van is esély, hiszen a Jaguars védelme az egyik legrosszabb a ligában. Védőfelfogású ideiglenes főedzővel pedig talán a futójáték felé tolódhat az offense, ami összességében nem jó ötlet, de a Jaguars ellen működni fog. Abban kellene változtatni még egyébként, hogy hagyják Watsont többet futkározni, mert tavaly a második legtöbb hozzáadott várható pontértékkel bírt a csapat QB scramble-ök tekintetében, idén viszont ligautolsók.

Carolina Panthers @ Atlanta Falcons

Számomra ez a hét legkevésbé megtippelhető meccse. A Falconsnak tehetség és igazából játék szempontból sem kellene 0-4-gyel állnia, a Panthers pedig két gyengébb csapatot vert meg, ellenben mégiscsak jobb vibe jön Carolinából, mint Atlantából. A Panthers védelme gyenge támadófalak és fiatal irányítók ellen jól mutatott az előző két héten, de most nem ez lesz a helyzet, így visszatérhet akár az idény eleji forma. No persze a Falcons védelme sincs a helyzet magaslatán, a harmadik legtöbb pontot kapták eddig, így a Párducok támadósora is haladhat. Az elkapóknak jó napjuk lehet, Moore-nak a targetek megvannak, csak a TD-k hiányoznak, Robby Anderson pedig a legjobbak közt van a ligában yards per route run mutató alapján, látványosan jobban használják, mint New Yorkban tették. Egy valamit viszont mondjon meg nekem valaki: a Falcons mi a fenéért a második legfutásorientáltabb csapat neutrális helyzetekben?

Los Angeles Rams @ Washington Football Team

Pályán mutatott teljesítmény és franchise építés szempontból nincs értelme Haskins leültetésének, de lehet, hogy az edzéseken, a pályán kívül nincs megelégedve vele Rivera. Vagy már igazából eldöntötte, hogy nem rá akar építeni a jövőben, ez pedig bizony Rivera showja most, kvázi azt csinál a csapattal, amit akar. Így elég egyértelmű, hogy jövőre új irányító fog érkezni a fővárosba, addig is most nézhetjük Kyle Allent és talán a szezon során valamikor Alex Smitht is. Hogy a meccsről is essen szó, Allennek nem lesz túl jó napja az irodában, Aaron Donald és a liga egyik legjobb passzvédelme jön szembe vele.

Arizona Cardinals @ New York Jets

A 2-0-s kezdés után csúnya gödörbe esett a Cardinals és csak a 25. helyen állnak támadóoldali hatékonyságot figyelembe véve. Murray nem tervezett futásain és a Hopkinsnak dobott labdákon kívül semmi fegyvere nincs jelenleg ennek a támadósornak, és valahogy meg kellene találniuk a helyes utat, ha ebből a szezonból bármit ki akarnak hozni. Ha viszont ezt a Jetset nem sikerül megverni, akkor óriási bajok vannak. A New York-iaknál báró Joe Flacco fog kezdeni és én csak azt remélem, hogy Gregg Williams nem ütteti ki a fiaival Kyler Murray-t a meccsből.

22 órás sáv

Indianapolis Colts @ Cleveland Browns (Arena4)

A Panthers@Falcons mellett ez a másik megjósolhatatlan meccs a számomra… Mindkét gárda csúnya vereség után három győzelemmel kezdett és egyik gárdánál sem az irányítón van a hangsúly, konkrétan Rivers és Mayfield és bottom5-ben van passzkísérletek számában. Offense oldalon mindkét csapat az elit támadófalára és az abból induló futójátékra épít elsősorban. A Brownsnak DeForest Bucknerre, a Coltsnak Myles Garrettre kell elsősorban összpontosítania, jó kis matchupok lesznek a falakban. A nagy kérdés számomra ezen a meccsen az, hogy a Colts védelme vajon tényleg ennyire jó-e, mint azt az első négy meccsen láttuk könnyű sorsolás mellett. Ha igen, akkor nyerni fogják a mérkőzést, ha viszont nem, akkor a Browns megy haza a W-vel.

Miami Dolphins @ San Francisco 49ers

Egy nagy mismatch: a Dolphins engedte a harmadik legtöbb elkapás utáni yardot a ligában négy kör után, erre most szembe jön Deebo Samuel és Brandon AiYAC, akik épp ebben emelkednek ki az elkapók közül – no meg Shanahan is úgy alakítja a játékait, hogy ezt előtérbe helyezze. Nem tudjuk még, hogy Garoppolo vagy Mullens irányít, de még utóbbival is esélyesebbnek kell lennie a 49ersnek. Én személy szerint azt várom már, hogy mikor érkezik Tua a Dolphins kezdőjébe, de valószínűleg nem akarják tönkretenni a pocsék támadófal mögött (számok alapján nem néz ki olyan pocséknak, de mutatott játék alapján igen, mert Fitzpatrick a második leggyorsabban szabadul a labdától).

New York Giants @ Dallas Cowboys

Jason Garrett visszatér Dallasba! Érdekes helyzetben van, mert összességében rosszabb a Cowboys négy kör után, mint tavaly volt, így akár kicsit vissza is lehetne sírni (na jó, az túlzás), ellenben neki sem megy New Yorkban, konkrétan a liga legrosszabb támadósorát rakta össze a Giantsnél, már 20 támadássorozata nem sikerült TD-t elérnie. Most talán itt a lehetőség a javításra Daniel Jonesék számára, mert az egyik, ha nem a legrosszabb védelem ellen léphetnek pályára. Érdekesség, hogy a Cowboys mindössze 7 darab támadósnap erejéig volt előnyben eddig a 2020-as szezonban – nagy meglepetés lenne, ha nem nőne jelentősen ez a szám.

Sunday Night Football

Minnesota Vikings @ Seattle Seahawks (Arena4)

Ajjajj, a Vikings cornerbackjei a Russell Wilson, Tyler Lockett, DK Metcalf trió ellen, ez nem sejtet semmi jót Minnesotában. Ráadásul még csak az sem segíti a Vikingst, hogy majd a safety páros középen megoldja a dolgokat, mert Wilson a harmadik legnagyobb arányban (79/136) a szélre dobál, itt pedig nyilván kisebb a Harrison Smith – Anthony Harris duó impactje. Wilson egyébként már így is alig dobál szoros őrizetbe (8,8%, második legkevesebb), ez az arány pedig valószínűleg most sem fog nőni. A túloldalon is a passzjátéknak kell előtérben lennie, Justin Jefferson megérkezésével óriásit lépett előre az offense, az újonc elkapó pedig parádézik. Sok pontos mérkőzésre van kilátás a két nagyon gyenge védelem és a jó (Seattle-ben nem hogy jó, kiváló) támadósorok miatt, de Mike Zimmer még soha nem verte meg a Seahawkst karrierje során.

Szerkesztőségi tippverseny állása 4 forduló után:

  1. jarred 46-17
  2. katonadani 45-18
  3. balentin 43-20
  4. löfli 43-20
  5. renningan 43-20
  6. leonidasz 41-22
  7. g495sr 40-23
  8. kronikk 40-23
  9. Höri 39-24
  10. alatriste 38-25

47 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
47 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ducksfan
ducksfan
2020-10-10 09:24

Az FK! átok nem az, amikor egy teljesen egyértelmű meccsre (pl. Seahawks – Dolphins) tippel az egész szerkesztőség egyöntetűen, hanem amikor majdnem 50-50 meccsre (pl. Bears – TB). Szerintem. És az átok igenis létezik :)

katonadani
Reply to  ducksfan
2020-10-10 09:56

reggelizek aztán végzek egy kutatást ebben a témában is :D

Bandrew12
Bandrew12
Reply to  katonadani
2020-10-10 13:06

Amire én még kíváncsi lennék (lehet holnap ha van időm meg is nézem), hogy azon meccsek körében hogyan áll a szerkesztőség, amikor 1 vagy 2 szerkesztő szembe ment a többiekkel, mint pl most a 49ers-Dolphins és Texans- Jaguars mecsen. Vajon ezeken a meccseken a többség győzedelmeskedett vagy az egyedüli merész tipp jött-e be.

Ennek fényében lehetne megvizsgálni a teljes egyetértés mellett született 24-7-es “FK-átok”-nak nevezett mutatót :D

katonadani
Reply to  Bandrew12
2020-10-10 13:06

hero pickeket (1 a 9 ellen) külön vezetem, ott 13-ból 4 találat született eddig.
Alatriste 3/5 mutatója elég jó ebben.

Róbert Szabó
Róbert Szabó
Reply to  katonadani
2020-10-10 16:30

Ennek mondjuk nem örülök, steelers ellen tippelt…

alatriste
alatriste
Reply to  Róbert Szabó
2020-10-10 16:54

Nyilván nem lesz ez az arány mindig ilyen jó. Nagy esély van rá, hogy visszaesek 50%-ra heroe tippeknél. :D

katonadani
Reply to  Róbert Szabó
2020-10-10 17:01

ettől az Eaglestől nem kell tartani :D

katonadani
Reply to  ducksfan
2020-10-10 10:18

na erre jutottam. Még a szorosnak várt meccseken is 5-3 az arányunk :D comment image

ducksfan
ducksfan
Reply to  katonadani
2020-10-10 12:00

Francba :D
Akkor most a magam nevében elnézést kérek, mégsem jellemző rátok az átok ;)

bjeela
bjeela
Reply to  ducksfan
2020-10-10 15:16

Dehogynem! Átkozottul jók.

Kiss Zoltán
Kiss Zoltán
Reply to  katonadani
2020-10-10 15:00

Azzal ugye tisztában vagy, hogy az 5-3 nem jó? Úgy értem persze, magát az FK átok dolgot cáfolja, de ha egy ember aki soha életében nem látott NFL meccset végigixelget mondjuk csak hazaira, akkor is 50 százalékot eltalál statisztikailag. Ehhez képest egy meccsel többet eltalálni 8 ból az nem túl fényes. Ahogy a 32 ből 24 is teljesen közepes. Ha ehhez még hozzáveszed, hogy 10 embernek egyöntetű véleményéről van szó, akkor kifejezetten gyászos.

katonadani
Reply to  Kiss Zoltán
2020-10-10 15:45

Azt ugye látod, hogy nagyon kicsi a minta, és ha százalékosan akarod nézni, akkor 12,5 százalékról van szó, ami már elég jelentős? Ráadásul ezek a ki-ki meccsek, ahol elméletben nem sokkal jobb az esélyed találni, mintha random tippelnél.

De ez igazából az FK átkon kívül nem sok mindenre jó a táblázat, hiszen mindenki csak a saját tippjeiért felel, a mások tippjeiért nehéz lenne felelősségre vonni vagy megkérdőjelezni valakit :D Pl MIA-JAX vagy MIN-HOU meccsen ugyan 10/10 ugyanarra tippeltünk, de egyáltalán nem voltam magabiztos a tippemben, ki-ki meccsnek éreztem mindkettőt, így nem gondoltam, hogy valós “tipperősséget” mutatott volna a 10/10-es arány.

Tehát egyénre lebontott tippelési hatékonyágot érdemes nézni az összes meccsre, ha azt akarjuk megnézni, jól tippelünk-e.

Ádám Váradi
Ádám Váradi
2020-10-10 10:18

Tegnap a pff kirakott egy statisztikát hogy a Vikings passzjatekaban 71%-ban Thielen es Jefferson fél száll a labda amikor vannak még ott más elkapok is. Nem nagyon tetszenek nekem hogy ilyen nagy arányban használjuk az 1-2 , 2-2 felállásokat. Be lehetne vonni Smith-t vagy Bisit is. Tajae Sharpe meg eddig nem is volt keretbe

Fetyke
Fetyke
Reply to  Ádám Váradi
2020-10-10 13:35

Azért ehhez tegyük hozzá azt is, hogy a PFF szerint az eddigi 4 forduló után a két legjobb elkapó a ligában Jefferson és Thielen (nyilván ebben az is benne van, hogy több igazi klasszis is sérüléssel bajlódik). Kire játszanál, ha nem a legjobbakra? :)
Abban viszont igazad van, hogy ettől a sok 2 WR-es (ráadásul azok is belülre állnak a fal mellé, hogy még véletlenül se húzzuk szét a védelmet) felállástól nekem is feláll a szőr a hátamon. És a TE-ket is belehetne vonni jobban a játékba. Főleg Rudit.

Ja! És győzzön a jobb! :)

Vicgeordie
Vicgeordie
Reply to  Fetyke
2020-10-10 15:16

Jefferson a támadó újoncoknál is a második legjobb a PFF szerint. Mókás, hogy csak az a Michael Onwenu jobb nála 92.2 grade-el, akit 6/182-re draftoltak és 4 forduló alatt játszott már RG, LG, RT poszton és 6. falemberként is :)

Huligan
Huligan
Reply to  Fetyke
2020-10-10 15:51

Vicces a liga legjobb WR kettőse :D
A liga jelenlegi legjobb WR kettőse nem más mint DK Metcalf és Tyler Lockett.
Nem beszélve arról hogy Sehawks-nál más elkapó is tud kegyetlen szép dolgokat művelni pl.David Moore .
Erről ennyit

RvBalazs
RvBalazs
Reply to  Huligan
2020-10-10 21:02

eredményesebbek összességében, de nem cserélném le rájuk a Jefferson-Thielen párost.
A PFF mást (is) néz, mint mi.
Szerintem is jobban ki van használva a SEA WR páros, és többet termelnek.
De ha a jövőben többet használjuk mi is a WR-eket, akkor komoly harc lehet a legjobb címért

Fetyke
Fetyke
Reply to  Huligan
2020-10-11 10:21

Ezt beszéld meg a PFF-el. :) Én ilyenkor azt szoktam mondani, hogy ők természetesen csalnak. :D
És valamit félre értettél. Nem a liga legjobb WR kettőse az Thielen-Jefferson kettős a PFF-nél. Hanem külön külön a legjobbak. Konkréten Jefferson a legjobb, Thielen pedig a második legjobb elkapó jelenleg az oldalnál.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  Fetyke
2020-10-10 17:26

Nem szép, hogy a sajátjaid ellen drukkolsz! ;)

RvBalazs
RvBalazs
Reply to  Fetyke
2020-10-10 21:02

Elhiszem, hogy tiszta statisztika alapján ők a legjobbak. Kevés target, jó arányban elkapás, sok yard.
Ezeek megvannak.
Lehetne őket többet/jobban használni? NANÁ!
Az elkapókhoz. én voltam a legnagyobb szurkolója, de Bisi tényleg bukott projekt.
Shape… na… sose volt opció a draft óta
Osborn már lehetne egy 3.
a két TE: hiába jók, ha a playbook nem használja őket. Alig kapnak útvonalat, annélkül pedig nem is tudja Kirk keresni őket. Nekem nem lenne bajom a 2 TE 2 WR felállással, mert ez a négyes nagyon hatékony lehetne passzjátékan. De nem olyan playeket hívunk, hogy legyen értelme.
Most hétre pontesőt várok, olyan 65 pont környéki végeremény, netán 70+
A mi védelmünk is átjáróház, a SEA is. CB sor nincs, de cserébe a nyomást se generálják a D-Line-ok.
Ha nem toljuk túl a középső futásokat az elején, akkor meccsben maradhatunk (értsd 2 labdabirtokláson belül sokáig)

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
2020-10-10 12:30

“Jordan Mailata élete második kezdő meccsére készül a bal szélen – nem az NFL-ben, hanem bármilyen futballmeccsen.”
Na ez furának tűnt, rágugliztam és tényleg. A srác volt ausztrál rugbys, aki már felnőtten került az NFL környékére, úgy, hogy lövése nem volt a játékról. Amikor megkérdezték tőle, hogy milyen poszton játszana, azt mondta, hogy left tackle, mert egyedül csak arról hallott eddig, konkrétan a Blind Side (A szív bajnokai) filmben látta, hogy Oher ott játszott :) 17 éves korában, még rugbysként, életmentő szívműtéten esett át, miután edzésen elájult. Nekem már az is furcsa, hogy egyáltalán rostert fogott a Sasoknál.

katonadani
Reply to  Megawatt Szvetozár
2020-10-10 12:51

draftoltuk ugye két éve, tehetsége van a játékhoz, meg a méretei is adottak, csak meg kellett tanítani. Szerencsére jó OL-edzőnk van, és első évében kamu sérüléssel IR-re ment hogy tanulhasson (és ne vihesse el más), aztán gyakorlócsapatba tettük, szerencsére senkinek nem kellett. Én mondjuk már idén tavasszal/nyáron feladtam a Mailata projektet, hogy már nem lesz belőle senki, aztán a sérülések miatt biztos lett a roster helye, még több sérüléssel meg játszania is kell :D

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  katonadani
2020-10-10 15:51

Hogy jut be egyáltalán egy ilyen játékos a draftra? Körülnéztem a neten, szinte 0 információ van erről. Hány játékos draftolható, tehát gyakorlatilag milyen tömegből választanak a csapatok? Régen úgy volt, hogy minden csapat bedobott a közösbe pár nevet, aztán ezek közül választottak. Jól értem, hogy most gyakorlatilag bárki jelentkezhet? (ha a korhatárnak megfelel).

katonadani
Reply to  Megawatt Szvetozár
2020-10-10 15:51

Moritz Boehringert is draftolták Németországból :)
az a szabály, hogy legalább három éve kellett végezned a gimiben

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  katonadani
2020-10-10 15:55

Ezt nyilván tudom. De valahol olvastam, hogy kb. 7000 (?) játékos eligible évente, csak a college fociból. Közülük mindenki jelentkezhet, + bárki más is, aki elég régen érettségizett. Tehát ad absurdum technikailag előfordulhat, hogy mondjuk a Ravens engem választ az első körben? (feltéve, ha regisztráltam magam a draftra). Nincs valami végső szűkítés (mittudomén, last 500) ?

katonadani
Reply to  Megawatt Szvetozár
2020-10-10 16:19

Ha jelentkezel és elég jó vagy, akkor igen :D

bjeela
bjeela
Reply to  katonadani
2020-10-10 16:30

Szvetozár nem hogy szimplán jó, egyenesen zseniális! Például simán egyedül rájött – ráhatás nélkül -, hogy MVP Trub a legjobb játékos a ligában. Ez ugyebár látszólag triviális, de eddig rajtam kívül alig akad ember, aki képes lenne belátni. Ezen felül egészen meglehetősen ír. Következésképp minden kétséget kizáróan a lehető legjobb prospect a következő drafton.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  bjeela
2020-10-10 17:06

Jár neked a comment image

bjeela
bjeela
Reply to  Megawatt Szvetozár
2020-10-10 19:42

Baaaaazzzzeeeeg, ezt azonnal akarok!!! Hol lehet kapni?

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  bjeela
2020-10-10 19:47

A felirat cseh, tehát valszeg ott. Viszont a volt Csehszlovákiában egy másik QB-ról is neveztek el dolgokat (rosszul látszik, rá kell kattintani a képre):
comment image

bjeela
bjeela
Reply to  Megawatt Szvetozár
2020-10-10 20:02

Ez sem lenne képes tisztára mosni Tony silány PO teljesítményét.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  bjeela
2020-10-10 21:52

Viszont az állapota kb. olyan, mint neki, a visszavonulás előtt :(

bjeela
bjeela
Reply to  Megawatt Szvetozár
2020-10-10 22:36

Kívül Romo-s, de belül még nagyon is rendben van.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  katonadani
2020-10-10 16:58

Vagy a Ravens elég hülye :) Tehát nem college, vagy nem USA-beli játékost is simán lehet draftolni, csak akarni kell.
Ha mondjuk Jerry Jones elmegy vadászni Szibériába, ahol találkozik a 22 éves Vologya Vasziljeviccsel, aki 210 cm magas, 180 kg és unalmában naponta meggyaláz 3 jegesmedvét, akkor nyugodtan viheti Dallasba. A következő szezonban meg mindenki csodálkozik, hogy ki az a nagydarab csávó, aki egy meccsen 18x sackeli Mahomest :)

katonadani
Reply to  Megawatt Szvetozár
2020-10-10 17:01

Vasziljevicsnek jelentkeznie kell a draftra, de amúgy igen :D

bjeela
bjeela
Reply to  Megawatt Szvetozár
2020-10-10 20:01

Nem jó. Vologya nem szereti a meleget, ezért is él Szibériában. Ezen felül a szőrös állatkákra gerjed, azok közül is a fehérekre, így neki egy texasi ír leányka nem elég vonzerő, hogy Texasba menjen. De egy szenegáli földbírkózó, aki krokodilokkal és oroszlánokkal gyakorol már lehet opció.

https://www.youtube.com/watch?v=T2V8mJwVUIg

Passzinter Ferenc
Passzinter Ferenc
Reply to  Megawatt Szvetozár
2020-10-10 20:37

Nem szeretnék kukacoskodónak tűnni, de nekem úgy rémlik, a jegesmedve (Ursus maritimus) az Északi sarkvidék ragadozója, így a Dallas Cowboys leendő reménységének Vologyának Szibériában, marad a barna medve (Ursus arctos) unalomból való meggyalázás célra :-D
Amúgy megkérdezhetem mit szívsz? Mert mi is kérünk! ;-)

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  Passzinter Ferenc
2020-10-10 21:52

“a jegesmedve (Ursus maritimus) az Északi sarkvidék ragadozója”
Most már igen. Viszont régen csak úgy hemzsegtek Szibériában, de aztán megszületett a kis Vologya Vasziljevics és kirándulgatni kezdett a természetben…
Azóta csak ilyen jegesmedve maradt:
comment image

Passzinter Ferenc
Passzinter Ferenc
Reply to  Megawatt Szvetozár
2020-10-10 22:08

Meggyőztél :-D

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  katonadani
2020-10-10 17:01

Jónak bőven jó vagyok, csak jelentkezni nincs kedvem :)

Fetyke
Fetyke
Reply to  Megawatt Szvetozár
2020-10-11 12:51

Ja! Nem fizetnek annyit, hogy megjöjjön hozzá az ember kedve. :)

bjeela
bjeela
Reply to  Megawatt Szvetozár
2020-10-10 16:22

Valaki sürgősen ébressze fel szegény Szvetozárt, mert rémálmai vannak!

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  bjeela
2020-10-10 17:01

A Ravens annyira szar helynek tűnik, hogy egyenesen rémálom? ;)

bjeela
bjeela
Reply to  Megawatt Szvetozár
2020-10-10 19:42

A Ravens nem hely, csak egy csapat, de Baltimore igencsak érdekes hely, Poe-t is eléggé megviselte…

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  bjeela
2020-10-10 21:52

Most komolyan kukacoskodni akarsz? Na _helyben_ vagyunk :)

bjeela
bjeela
Reply to  Megawatt Szvetozár
2020-10-10 22:36

Hujjon a férgese!

Syzchmenev
Syzchmenev
2020-10-10 12:40

Az a Jets meccs érdekes lesz Flacco papával :) Nem várok csodát tőle,de szerintem meglepheti a Cardinalst.

47
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x