Connect with us

Hír

A Bengals csapott le McKinney-re

Takkarist McKinley-t kedden rúgta ki hivatalosan a Falcons, így waiverre került, tehát bármelyik csapat adhatott be rá kérdelmet. Ezt többen meg is tették, azonban a korábbi első körös pass rusher új otthona Cincinnati lesz, ugyanis a kérők közt a Bengals volt az első a waiver sorban (jelenlegi mérleg alapján összeállított prioritási lista).

Okos dolog egyébként a Bengalstól, be lehet próbálkozni egy alapvetően tehetséges játékossal, főleg hogy csak 875 ezer dollárba kerül az idei évre (egy cent sem garantált belőle), utána pedig lejár a szerződése. Érdekesség viszont, hogy nemrég a Bengalstól is távozott egy elégedetlen pass rusher, Carlos Dunlap, most pedig itt kötött ki egy korábbi csapatánál elégedetlenkedő játékos ugyanazon a poszton.

A Bengals mellett egyébként Ian Rapoport információi szerint a Raiders, a Browns és a 49ers is adott be rá kérelmet, de ők jelenleg jobb csapatok a Cincynél mérleg alapján, így lemaradtak.

Szintén waiver hír, hogy a Giantstől kivágott tavalyi hatodik körös cornerback, Corey Ballentine a nyeretlen Jetsnek kellett waiveren, így a játékosnak nem kell költöznie emiatt. A Texans és a Ravens is megpróbálta egyébként megszerezni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!