Connect with us

Hír

Dalvin Cook sorozatban másodszor a forduló legjobbja

Az NFL jó szokásához híven ismét kiosztotta a forduló legjobbjainak járó elismeréseket. Nézzük, kik teljesítettek a legjobban.

AFC

A Bills kisebb meglepetésre legyőzte a Seahawkst, ez pedig leginkább Josh Allennek köszönhető. A fiatal irányító 38 passzából 31 volt jó 415 yardért és három TD-ért, illetve még egy futott hatpontosa is volt. Ez már a negyedik ilyen elismerése karrierje során.

A Titans védelem szinte lenullázta a Bears támadósorát, az egység legjobbja pedig a védőfalember Jeffery Simmons volt. Két tackle-lel, egy összeszedett és egy kiharcolt fumble-lel vette ki a részét a sikerből, ráadásul utóbbiból Desmond King még TD-t is szerzett.

A Patriots végre nyerni tudott, még ha csak a Jets ellen is. A mérkőzés hőse Nick Folk volt, aki 3/3 mezőnygólt és 3/3 extrát értékesített, az utolsó field goalja pedig egy 51 yardos, mindent eldöntő rúgás volt a meccs végén.

NFC

Dalvin Cook ismét megállíthatatlan volt. A Vikings klasszis futója 206 yardot és két TD-t szerzett a földön, illetve volt volt 46 elkapott yardja is a Lions ellen. Mivel a nyolcadik fordulóban is remekelt (225 total yard és négy TD), így ő lett a harmadik játékos a történelemben, akinek egymás után kétszer is összejött legalább 225 yard és két TD.

A Falcons győzni tudott a Broncos ellen, ráadásul meglepő módon még jó védőteljesítmény is akadt: a linebacker Foye Oluokun 10 tackle-t, egy sacket, egy negatív yardos szerelést, egy leütött passzt és négy QB-hitet jegyzett.

A legjobb ST-játékos a Giants rúgója, Graham Gano lett, aki a Washington ellen 3/3 mezőnygólt és 2/2 extrát értékesített, ezzel 11-et szerezve a csapata 23 pontjából.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!