Connect with us

Hír

Patrick Mahomes: Nem tudom, elértem-e már Brady szintjét

A hétvége legjobban várt találkozója a Bucs-Chiefs rangadó, ahol egymás ellen lép pályára minden idők egyik legjobb és toronymagasan legsikeresebb irányítója, Tom Brady, illetve a liga jelenlegi legjobbja, az elmúlt két évben Super Bowl- és alapszakasz MVP-címet szerző, utóbbira idén is favorit Patrick Mahomes. Gigászok csatája, de a Chiefs irányítója nem akart belemenni egy ki a jobb fejtegetésbe, helyette inkább csak csupa jót mondott a veterán kollégájáról (via PFT).

“Amikor legyőzött 2018-ban az AFC-döntőben, akkor félrevont, és elmondta, mennyire tiszteli azt, amit letettem az asztalra és hogy mindent jól csináltam. Nagyon menő volt ezt hallani valakitől, aki annyi mindent elért már, mint ő. Brady egy igazi világsztár. Nem tudom, hogy elértem-e a már az ő szintjét, de nem is számít. Én csak megpróbálok önmagam lenni és meccseket nyerni, a többi meg majd jön magától.”

Brady és Mahomes aktuális csapata eddig háromszor játszott egymással: 2018-ban a Patriots az alapszakaszban és a rájátszásban is legyőzte a Chiefst, míg tavaly a Kansas City nyerte a párharcot. Mahomes most egyenlíthet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!