Connect with us

Hír

Rövidhírek: DeForest Buckner COVID-IR-en, Randall Cobb sérültlistán

Az Indianapolis Colts COVID-IR-re tette az idén első körös pickért megszerzett majd megaszerződést kapó védőfalembert, DeForest Bucknert. Azt egyelőre nem tudni, pozitív tesztet produkált-e vagy csak közeli kontaktban volt valakivel. Ha előbbi, akkor minimum 10 napot kell kihagynia, ha utóbbi, akkor ennél hamarabb is visszatérhet, de a Titans ellen szinte biztosan nem fog tudni pályára lépni vasárnap. Így nehezebb lesz megállítani Derrick Henryt a földön – főleg ha esetleg Denico Autry sem tud visszatérni COVID-IR-ről, ahová múlt héten került (bár valószínű, hogy ő játszhat).

Szintén COVID-IR-re került a Brownstól a linebacker Sione Takitaki (aki az Eagles ellen pick-sixet szerzett), a Bengalstól pedig a center BJ Finney és a elkapó Auden Tate.

Tegnap arról számoltunk be, hogy az NFL eltiltotta a 49ers cornerbackjét, K’Waun Williamst teljesítménynövelő szerek használata miatt, most azonban ezt visszavonta a liga. Williams válltig állította, hogy nem használt semmit, az NFL pedig a tesztelési procedúrákkal kapcsolatos problémák miatt döntött a visszavonás mellett.

A Texans sérültlistára tette az elkapó Randall Cobbot és a védőfalember PJ Hallt is. Ezzel kihagyják a mai Lions elleni találkozót és még két meccset (vs Colts, @Bears). Szintén IR-re került a Packersnél a védőfalember Montravious Adams és a linebacker James Burgess, nekik ugyanúgy három meccset kell kihagyniuk.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!