Connect with us

Hír

A 49ers elhappolta Josh Rosent a Buccaneers gyakorlócsapatából

A 49ers nem áll valami jól QB poszton: Jimmy Garoppolo már nem térhet vissza idén, Nick Mullesnek meg kellett műteni a könyökét, Josh Johnson COVID-IR-re került, így csak CJ Beathard maradt a keretben. A csapat viszont változtatott ezen és Adam Schefter információi szerint leigazolta a Buccaneers gyakorlócsapatából Josh Rosent.

Rosent a Cardinals választotta ki három éve 1/10-re a drafton, azonban egy év pocsék játék után továbblépett a csapat, mikor 1/1-re kiválasztotta Kyler Murray-t. Rosen a Dolphinsba került egy csere keretében, de nem tudta kiharcolni a kezdőt Ryan Fitzpatrick ellen, a franchise pedig Tua Tagovailoát draftolta tavaly, így Rosennek ismét mennie kellett, és a Buccaneers gyakorlócsapatában kötött ki, kvázi mint harmadik számú irányító.

Most lesz két hétnyi esélye, hogy letegye a névjegyét Kyle Shanahan kezei alatt. Nem egyszerű feladat, de hátha kap egy esélyt jövőre is. A főedző egyébként azt jelentette be, hogy CJ Beathard lesz a kezdő a Cardinals ellen, így Rosen esetleg jövő héten a Seahawks ellen mutatkozhat be új csapatában, ha egyáltalán ki akarják próbálni.

Szintén 49ersszel kapcsolatos hír, hogy idén már nem lép pályára a futó Raheem Mostert és az elkapó Deebo Samuel sem. A 49ersé jelenleg az 1/12-es választási jog a drafton, két vereséggel ezen még lehet “javítani” a többi eredménytől függően akár 5-6 helyet is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!