Connect with us

Érdekességek

A Jetsnek még összejöhet a történelem legrosszabb pontkülönbsége

A Jetsnek több szempontból is van esélye történelmet írni. Az jelenleg elég valószínűnek tűnik, hogy a Lions és a Browns után a New York-i lesz a harmadik csapat, amely nyeretlenül, 0-16-tal zár egy alapszakaszt. És ha elég rosszul játszanak a maradék három fordulóban, akkor a valaha volt legrosszabb csapat címet is elvihetik.

Ezt leginkább az 1976-os Tampa Bay Buccaneersnek szokás adni, amely egy újonnan alakult csapat volt akkor, és sikerült egy mínusz 287-es pontkülönbséget összehoznia egy szezon alatt (tegyük hozzá, hogy akkor még csak 14 meccset játszottak az alapszakaszban). A Jets jelenleg mínusz 210-nél jár, hiszen 183 szerzett pont mellé 393 bekapott pont társul Adam Gase gárdájának neve mellett.

Ez tehát azt jelenti, hogy a maradék három meccsen összesen 78-cal kellene kikapniuk. Ez persze nem lesz egyszerű, hiszen ez meccsenként 26 pontot jelent átlagosan, és eddig csak háromszor kaptak ki ennyivel idén. Persze a Jets van olyan rossz, hogy ez akár még össze is jöhet. Most hétvégén a Rams ellen 17 pontos underdogok lesznek.

(via PFT)

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!