Connect with us

Draft

A nagy másodéves szemle – védők

Nemrég a legjobb másodéves támadókat veséztük ki, most pedig a védők vannak terítéken. 

Passzsiettetők

1. Nick Bosa (Ohio St.) 1/2 – San Francisco 49ers

Kérdés sincs, hogy ki a class legjobb pass rushere. Bosa szinte a teljes idei szezont kihagyta ACL szakadás miatt és még így is vezeti két év alatt kortársai rangsorát nyomásgyakorlásokban. Snapjeinek 10 százalékában helyez nyomást az ellenfél irányítójára, senki más nincs 8 fölött. Ha a rájátszást is nézzük, tavaly 102 siettetést hozott össze és nagy szerepe volt a Super Bowl menetelésben. Nem véletlen, hogy a csapat talán jobban megérzi az ő (és még jó pár fontos védő) hiányát az idei szezonban, mint Garoppolóét. Kérdés nélkül a jövő egyik legnagyobb tehetsége. Az a fajta játékos, akit nem sajnálsz, hogy 1/2-n kellett kiválasztanod, mert megtéríti az árát.

2. Brian Burns (Florida St.) 1/16 – Carolina Panthers

Holtversenyben a 3. legjobb százalékban tud nyomást generálni a classból, de darabszámra neki van a legtöbb sackje 17-tel. Tavaly sem játszott rosszul Burns, de igazán az idei évben ért be az ő teljesítménye. Tavaly 500 snapre küldték csak pályára, idén már most több, mint 700-szor szerepelt. A bővített játékidőnek és a fejlődésének is köszönhetően pedig már 53 siettetésnél jár, ami a classból messze a legtöbb idén, sőt az egész ligát nézve is a nyolcadik. Fontos láncszeme lehet az újjáépülő Panthers védelemnek Burns a jövőben.

3. Montez Sweat (Mississippi St.) 1/26 – Washington Redskins

Mindenki Chase Young újonc szezonjáról beszél Washingtonban, de Sweat több siettetést, több sacket és ugyanannyi stopot hozott össze idén úgy, hogy ha nem is sokkal, de kevesebbet volt pályán Youngnál. Hozzátartozik az is, hogy a támadófalak előszeretettel duplázzák Chase-t, így sokszor marad Sweat egy-az-egyben az emberével. Ugyanakkor élni tud a lehetőséggel. A classban két év alatt neki van a legtöbb védő stopja 58-cal és holtversenyben Burnssel és Crosbyval a legtöbb fumble-t is ők okozták (4). Minden szempontból félelmetes ez az első körösökkel teletűzdelt washingtoni védőfal, amihez Sweat is hozzáteszi a magáét.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!