Connect with us

Hír

A Titans házon belül eltiltotta első körös falemberét

Nem alakul valami jól a Titans első körös újonc támadófalemberének, Isaiah Wilsonnak a profi karrierje. Múlt héten tudott először bemutatkozni, de csak 3 snapet kapott a támadóknál és egyet a speciális egységben, és az is lehet, hogy ennyi volt az idei éve. A Titans ugyanis házon belül eltiltotta a játékost, amiért megszegte a csapat szabályait – egyelőre pontosan nem tudni, mit vétett a falember.

Wilson kétszer volt már idén a COVID-IR listán, belógott a komoly látogató-mentes szabállyal rendelkező Tennessee State egyik bulijára, ezen felül befolyásolt állapotban való vezetéssel kapták el, miután összetörte az autóját – és nem mellesleg épp karanténban kellett volna lennie. Nem túl jó önéletrajz egy újonctól.

Azt már a draft előtt is tudtuk, hogy nem Wilson a legélesebb kés a fiókban, és lehetnek vele viselkedésbeli problémák, a Titans viszont így is kivitte az első kör végén, mert óriási méretekkel rendelkezik és jól illik a futásblokkoló sémájukba. Nos, egyelőre csak a pályán kívüli “értékelését” tudta bizonyítani, a pályán mutatottat nem.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!