Connect with us

Hír

Lehet, hogy már nem látjuk idén Jimmy Garoppolót és George Kittle-t a pályán

Múlt héten Kyle Shanahan még azt nyilatkozta, hogy előbb-utóbb ismét ott lesz a pályán a csapat két legértékesebb támadója, Jimm Garoppolo és George Kittle. A 49ers főedzője szerint, ha ebből lesz is valami, az csakis utóbb, a héten még biztos nem játszik egyikőjük sem, de reális esély van arra, hogy legközelebb már csak jövőre látjuk őket a pályán.

“Mindent megtesznek a visszatérés érdekében, de még mindig zajlik a rehabilitáció. Megpróbálnak visszatérni, de jelen állás szerint egyhamar nem fog megtörténni”

– mondta Shanahan (via Sacramento Bee).

Mindkét játékos még november legelején, a Seahawks elleni találkozón sérült meg és mindketten visszaesőnek számítottak. Az irányítót korábban a bokája hátráltatta és most is hasonló sérüléssel bajlódik – a riportok minimum hat hetes kihagyást jósoltak neki. Amennyiben tudja ezt tartani, akkor a 15. héten, a Cowboys ellen láthatjuk legközelebb a pályán (már ha egyáltalán).

Kittle helyzete súlyosabb. Korábban a térde miatt volt rövid ideig harcképtelen, most viszont eltört a lába. Nyolc hetet jósoltak neki, így legjobb esetben a Seahawks elleni szezonzárón játszhat újra. Ha a 49ersnek már nem lesz esélye az utolsó körökben a rájátszásra, akkor nincs sok értelme a két játékos visszatérését erőltetni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!