Connect with us

Hír

Marshawn Lynch újra visszatér?

Marshawn Lynch tavaly a 17. fordulóban tért vissza a Seattle Seahawkshoz, majd a playoffban is játszott volt csapatában. Idén pedig akár sor kerülhet egy hasonló visszatérésre! Beast Mode a Conan O’Brien Showban beszélt arról, hogy egyes franchise-ok érdeklődtek az elérhetősége iránt, és hogy elképzelhető, hogy aláír valakihez, aki a Super Bowlért hajt.

“Ha jó a szituáció, akkor összejöhet. Néhány csapat megkérdezte ezt már tőlem az utóbbi időben. Készen állok, ha a csapat készen áll a Super Bowlra. Ez kellene nekem, hogy visszatérjek és újra játsszak. Garantált Super Bowl részvételre lenne szükségem.”

Lynchnél a szezon előtt is szóba jött a visszatérés kérdése, akkor azt mondta, hogy ha úgy alakulnak a dolgok, akkor szuper, de ha nem, az sem rázza meg túlzottan.

Azt egyelőre nehezen látni, hogy melyik csapatnak lenne szüksége egy futóra a Super Bowl contenderek közül. Esetleg a Steelers juthat eszünkbe, ahol James Conner nem fut valami jó idényt, de ez főleg a liga egyik legrosszabb futásblokkoló támadófalának köszönhető – Beast Mode persze megoldhat ilyen nehéz helyzeteket is. Egy szerencsétlen sérülés viszont sok helyen felülírhatja a dolgokat, ez lehet talán Lynch legjobb esélye.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!