Connect with us

Minden ami NFL

FK! All-Pro 2020

Bármilyen hihetetlen, már véget is ért a 2020-as alapszakasz. A hivatalos All-Pro listára még várni kell, de mi már most kiosztottunk az FK! All-Pro címeket a szezon legjobbjainak.

Ahogy a hivatalos All-Pro listánál, úgy itt is első- és második csapatos játékosokat választottunk, teljes 11-11 fős kezdősorral offense és defense oldalon, plusz speciális egységbe is hoztunk játékosokat. A támadósorba a FLEX pozícióba az egyszerűség kedvéért csak elkapót lehetett jelölni, míg a védőknél csak cornerbacket választottunk a FLEX/IDP helyre. Minden esetben figyelembe vettük az adott játékos valódi posztját, tehát nem került például két left tackle sem az első-, sem a második All-Pro csapatba, szigorúan különválasztottuk a posztokat.

QB: Aaron Rodgers (GB)

Csere: Patrick Mahomes (KC)

A szezon felénél Patrick Mahomest választottuk a legjobbnak, de a kilencedik forduló óta visszaesett a teljesítménye. Persze ez utóbbi csak annyit jelent, hogy nem volt leírhatatlanul zseniális, csak nagyon, nagyon jó: 4740 yarddal, 38 TD-vel, hat INT-vel és 108,2-es mérleggel fejezte be az alapszakaszt, csak azért maradt 5000 yard és 40 TD alatt, mert az utolsó fordulóban nem lépett pályára.

Aaron Rodgers nem fért fel az előző All-Pro listánkra, óriási versenyben “csak” a harmadik legjobb irányítónak gondoltuk a szezon felénél. Az elmúlt hetekben azonban nem volt nála jobb és az egész szezont figyelembe véve nincs senki, aki nála jobban megérdemelné nemcsak az első csapatos All-Pro címet, de az MVP-t is. 48 TD-je a legtöbb idén, mindössze öt INT-t dobott, a 121,5-ös passer ratingje pedig a valaha volt második legjobb (a 2011-es önmagát e téren nem sikerült túlszárnyalni).

RB: Derrick Henry (TEN)

Csere: Alvin Kamara (NO)

Dalvin Cook hiába játszott kiválóan és volt nálunk All-Pro a félszezonban, a szezon második felében Alvin Kamara mellett Derrick Henry is beelőzte. Előbbi egyszemélyben volt a Saints támadósora: ugyan 15 meccsen csak 932 yardot szerzett, de emellett volt 756 elkapott yardja is, amiből 729 elkapás után jött (toronymagasan a legtöbb a ligában), illetve a 21 total TD-je és a hat TD-s all-time rekordja sem mindennapi. Henryt sem kell különösebben magyarázni egy 2027 yardos szezon után. 470 yarddal szerzett többet, mint a két meccsel kevesebbet játszó Cook és legalább 946-tal többet, mint bárki más. A 17 futott TD-je, a 48 darab 10+ yardos futása, az 1490 kontakt után szerzett yardja és a 75 broken tackle-je is a legtöbb volt a ligában – egy kevésbé irányítóközpontú ligában MVP is lehetne.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

19 Comments

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!