Hír

A Jets hétfőn kirúgja Adam Gase-t

Published on

Tom Pelissero információi szerint a Jets hétfőn meglépi, amit igazából mindenki várt már egy jó ideje, azaz kirúgja Adam Gase főedzőt. Ha a csapat kikapott volna a Brownstól múlt héten, akkor minden bizonnyal már egy hete kirúgták volna, hogy megkezdhessék a keresést az új HC-ért, de így ezt nem tehették meg. Most viszont bármi is lesz a Patriots elleni mérkőzés kimenetele, minden bizonnyal távozik Gase a posztjáról.

Gase 9-22-es mérleget tudott felmutatni a Jetsnél töltött két éve alatt. Eddig egyébként összesen öt éven át volt főedző 32-48-as mérleggel, mínusz 544-es pontkülönbséggel. A győzelmei közül 27 volt egy labdabirtokláson belül, a vereségei közül pedig 35 dőlt el kétszámjegyű pontkülönbséggel.

A general manager Joe Douglas egyébként marad a helyén, és egyelőre ezt meg is érdemli, az első draftja ugyanis úgy tűnik, hogy kiválóra sikerült Mekhi Bectonnal és Denzel Mimsszel, és egyébként is sokra tartják. Most viszont érdekes döntés előtt áll, ugyanis az 1/2-es pickkel választhat irányítót (akár Zach Wilsont a BYU-ról, akár Justin Fieldset az Ohio State-ről), de akár meg is tarthatja Sam Darnoldot és építkezhet köré.

Mindezek előtt viszont találnia kell egy jó főedzőt, ami minimum ugyanannyira fontos, mint az irányítókérdés.

7 Comments

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group