Connect with us

Hír

Brees még átgondolja a dolgokat, de nagyon úgy tűnik, hogy vissza fog vonulni

A Buccaneers@Saints mérkőzés előtt a felvezetőműsorban Jay Glazer azt állította forrásaira hivatkozva, hogy ez lesz Drew Brees utolsó mérkőzése a SuperDome-ban. A Saints kikapott a Bucstól, így ha Glazer állítása igaz, akkor ez azt jelenti, hogy nem látjuk már beöltözni soha többé Breest. Persze ez nem meglepő hír, hiszen már két hete is írtunk arról, hogy Adam Schefter információi szerint a legendás irányító szögre akasztja a sisakot.

A mérkőzés után természetesen még nem jelentette ezt be Brees.

“Lehetőséget adok magamnak, hogy átgondoljam a szezont, átgondoljak sok dolgot, pont ahogy tavaly is tettem, és utána fogok tudni döntést hozni.”

Később hozzátette, hogy nem bánta meg, hogy visszatért 2020-ra is annak ellenére, hogy az utóbbi években mindig lélekölő vereségeket szenvedett el a rájátszásban. A 42 éves játékosnak már szerződése van egyébként az NBC-vel, mely szerint pályafutása befejezése után szakkommentátori állása lesz a csatornánál.

A mérkőzés utáni felvételekből nagyon úgy néz ki egyébként, hogy igazak az insiderek állításai, és minden bizonnyal vissza fog vonulni a Saints legendás irányítója.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!