Beharangozó

Wild Card szombat – Tippek és kibeszélő

Published on

Hölgyeim és Uraim, megkezdődik a rájátszás! Ráadásul nem csak sima wild card hétvégénk lesz, hanem Super Wild Card hétvégénk a megszokott négy helyett hat mérkőzéssel! Mutatjuk, mi vár ránk ma este és éjjel, aztán ha mindenki mindent elolvasott, kezdődhet a kibeszélés a kommentek közt! 

Indianapolis Colts @ Buffalo Bills 19.05

A Bills kiütötte a Dolphinst, ezzel bejuttatta a Coltsot, amely most igyekszik borsot törni Josh Allenék orra alá. A buffalói a legforróbb csapat jelenleg az NFL-ben, kihívója lehet a Chiefsnek is akár, de a Colts képes arra, hogy lenyomja a futást ellenfele torkán, főleg ha az nem szokott ellenkezni ez ellen. Mindkét offense kezében ott vannak a megfelelő fegyverek, így könnyen elképzelhető egy sokpontos találkozó.

Beharangozó

Los Angeles Rams @ Seattle Seahawks 22.40

Kétszer megmérkőztek már idén a felek, eddig 1-1 az állás, most jön a döntő ütközet! Kevés pontos meccsre van kilátás, hiszen a Rams defense mindkétszer jól megfogta Russell Wilsonékat, ellenben a Kosok támadói nem muzsikálnak valami fényesen mostanság. Egyelőre azt sem tudjuk ráadásul, hogy ki fog irányítani a vendégeknél, az 1/1-es Jared Goff, vagy a draftolatlan, AAF-et is megjárt John Wolford. Ördögtől való ötlet, hogy utóbbival van jobb esélye a Ramsnek?

Beharangozó

Tampa Bay Buccaneers @ Washington Football Team 02.15

Negatív mérlegű playoff-csapat nem kapott még ki a wild card körben (2010 Seahawks, 2014 Panthers). Hazai csapat minimum 8 pontos underdogként nem kapott még ki a wild card körben (2010 Seahawks, Tim Tebow Broncos). Tom Brady mérlege 1-3 NFC East csapatok ellen a rájátszásban. Nagyjából ezek az érvek sorakoznak a Washington oldalán, minden más a Bucs mellett szól.

Beharangozó

1,046 Comments

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group