Connect with us

Beharangozó

Wild Card vasárnap – Tippek és kibeszélő

Tegnap belekóstoltunk a rájátszásba, ma pedig jöhet az utóbbi hónapokban jól megszokott vasárnapi adag. Mutatjuk, mi vár ránk ma este és éjjel, aztán ha mindenki mindent elolvasott, kezdődhet a kibeszélés a kommentek közt! 

Baltimore Ravens @ Tennessee Titans 19.05

A hétvége legjobban várt meccse, ahol a 2020-as szezon két legtöbb yardot futó csapata méri össze tudását. Tavaly a Titans mindenkit meglepett, mikor megverte a rájátszásban a Ravenst, majd idén egy paprikás hangulatú meccsen ismét felülmúlták Lamarékat. Most vajon más kimenetel lesz? Melyik védelem képes többször megállítani az ezer hőfokon égő támadósorokat?

Beharangozó

Chicago Bears @ New Orleans Saints 22.40

Michael Thomas és Alvin Kamara is visszatér a Saints támadósorába, így teljes fegyverarzenállal dolgozhat Brees, a kérdés viszont az, hogy ismét összeomlik-e a rájátszásban Sean Payton legénysége. A túloldalon Mitchell Trubisky bizonyíthat a kétkedőknek, amennyiben fel tudja törni a Saints kiváló védelmét.

Beharangozó

Cleveland Browns @ Pittsburgh Steelers 02.15

A Browns 2002 után ismét a rájátszásban! Nincsenek azonban könnyű helyzetben, hiszen főedzőjüket, elit guardjukat és top cornerbackjüket is elvesztették a koronavírus miatt. Az biztos, hogy erőben így a Steelers alatt állnak, de vajon a szívük előre tudja vinni őket? És mit látunk a Steelers offense-től, sikerül építeni a Colts elleni második félidőre?

Beharangozó

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!