Connect with us

Prémium cikkek

A legjobb szabadügynök cornerek

Talán az egyik legmélyebb lista az idei szabadügynökpiacon a cornereké, mert lehet mondani vagy 10-12 nevet, akik még képesek lehetnek kezdő szintre szinte bárhol. Persze az, hogy mély a lista, még nem azt jelenti, hogy a liga legjobbjai közül lehet szemezgetni, mert őket már jóval korábban lekötötte a csapatuk, de hát nem is azért megy a verseny most várhatóan, hogy kié lesz a liga legjobb őrzője.

12. Patrick Peterson

Peterson egykoron a liga legjobb cornere volt és bátran rá lehetett állítani a liga legjobb elkapóira is. Ma már a közepes játékosok őrzésével is bajban van és az embernek van egy olyan érzése, hogy egyre lejjebb kerül a csúszdán. Talán pont ez a váltás kell neki, hogy megújulhasson és legyen benne még egy löket, mert ha csak egy idényre is vissza tud térni a legjobb formájához, akkor abból egy csapat nagyot profitálhat.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!