Connect with us

Prémium cikkek

A legjobb szabadügynök safetyk

A 2021-es szabadügynök piac a safety pozíciót tekintve egészen kiváló nevekkel van telítve, igazi szupersztárokat köszönthetünk majd a listánkon. Többen várnak óriási, rekordokat döntő szerződésre, mások pedig új esélyben reménykednek egy olyan csapatnál, ahol végre teljesen ki tudnak majd bontakozni. A csapatok bőven dúskálnak a lehetőségekben, rengeteg a sokrétű opció, igazán különleges nevek fogják tesztelni a lehetőségeiket.

9. Jaquiski Tartt (29)

Tartt úgy vágott neki a 2020-as szezonnak, hogy a védelem alapkövének számított a 49ersben, de egy sajnálatos lábsérülés az ő szezonjának is idejekorán véget vetett. A szezon első negyedében rengeteg snapet kapott a védelemben, megmutatta, hogy egyaránt képes a boxban és a hátsó zónákban is játszani, Saleh előszeretettel mozgatta őt a formációban, olykor nickelbackként is számítani lehetett rá. A csonka szezontól eltekintve, nem dolgozott rosszul a védelemben, mindössze két touchdownt engedett hét meccsen, de mindemellett szerzett egy interceptiont és leütött két passzt.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!