Connect with us

Prémium cikkek

Legjobb szabadügynök tight endek

Az idei tight end szabadügynökpiac még a szokásosnál is gyengébbnek tűnik. Tele vagyunk fiatal potenciált ígérő játékosokkal, akik azonban eddig képtelenek voltak az áttörésre, így picit kockázatosnak érzem a leigazolásukat. Sokat elmond a piacról, hogy két nagy öreg is a legjobb hatba tudott kerülni, pedig a dinamikájuk már jelentősen megkopott, de a játékintelligenciájuk még sokat érhet.

8. Dan Arnold

Arnold azon tight endek közé tartozik, akiknek a nevével keveset fogunk találkozni, mert elsősorban inkább blokkolásban használható és csak nagy ritkán lesznek kelkapásai. Ez főleg annak köszönhető, hogy nem a legbiztosabbak a kezei, de idei közel 500 yardja megmutatta, hogy azért kiegészítő fegyverként lehet használni. Kár hogy mindezt a Cardinalsban tette, ahol a sok fegyver miatt volt esélye a szeparálódásra, így nehéz abban bízni, hogy bármilyen rendszerben eredményes lehet.

Mivel blokkolásban is inkább csak átlag feletti és nem kiemelkedő, ezért nem fogják túlfizetni, egy körülbelül 2-3 millió dolláros átlagkeresetet látok az ő pozíciójában.

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!