Connect with us

Hír

A Raiders kivágta Tyrell Williamst

Két évvel ezelőtt a Raiders négy évre $44 millióért szerződtette az elkapó Tyrell Williamst a Chargerstől. Így utólag nagyon nem jött be az igazolás, ugyanis Williams mindössze 42 elkapást és 651 yardot regisztrált a csapatban. Nem ért tehát meglepetésként senkit a hír, hogy a csapat tegnap bejelentette, hogy kivágta a játékost.

Williams draftolatlanként érkezett a ligába, ehhez képest kiváló karriert futott, hiszen második évében már átlépte az 1000 yardos határt San Diegóban. Ezt már egyszer sem tudta megismételni, de a 650-700 yardos szintet hozni tudta a következő három évben is. Elég sokat kellett költöznie egyébként Williamsnek, hiszen San Diegóból ment Los Angelesbe a Chargersszel, majd az Oakland Raidershöz írt alá, amivel pedig Vegasba kellett áttennie a székhelyét.

A Raidersnél végül megkeresett $22 milliót, az első éve korrekt volt, tavaly viszont sérült válla miatt az egész szezont kihagyta. Nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a szerepkörét pedig igazából a tavaly draftolt Henry Ruggs átveheti sokkal olcsóbban.

A Raiders a lépéssel $10 milliót szabadított fel a fizetési sapkájában $1 milliót halott pénz benyelése mellett, de ezután még mindig $9 millióval van a fizetési plafon felett a gárda.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
reszelo.aladar
reszelo.aladar
2021-02-25 09:13

2019-ben tökletesen azonos szezont hozott mint 2018-ban. De nem rossz, de ennyiért biztosan sok. Azért lesz piaca.

LG
LG
2021-02-25 14:25

Szóljatok, ha ez pl Józsi fizetési plafonos cikkének a kommentjei között már szerepel valahol (a cikkben nincs erről szó), de mi van a következő hipotetikus esetben:
1) a Raiders lemegy a fizetési plafon alá 1 millióval
2) újra tudja igazolni Williamst (vagy bárkit) többért, mint 1 millió? (nyilván 2021-re értve; ha 21-ben 1, 22-ben 19 milliót foglal a szerződés machinálása folytán, megértem)
3) a rookie szerződéseknek meddig kell helyet csinálni? Magyarul “lenullázhatja” magát a csapat március 18-án és elég a rookiknak szánt pénzt mondjuk augusztusig előállítania?

katonadani
Reply to  LG
2021-02-25 14:50

negatívba nem mehet senki egyetlen pillanatban sem. Az lehet, hogy most kivágják és olcsóbban újraigazolják.
rookie szerződéseket addig, amíg meg nem kötöd őket, szal akár edzőtáborig vagy alapszakasz kezdetéig is.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x