Connect with us

Hír

A Raiders kivágta Tyrell Williamst

Két évvel ezelőtt a Raiders négy évre $44 millióért szerződtette az elkapó Tyrell Williamst a Chargerstől. Így utólag nagyon nem jött be az igazolás, ugyanis Williams mindössze 42 elkapást és 651 yardot regisztrált a csapatban. Nem ért tehát meglepetésként senkit a hír, hogy a csapat tegnap bejelentette, hogy kivágta a játékost.

Williams draftolatlanként érkezett a ligába, ehhez képest kiváló karriert futott, hiszen második évében már átlépte az 1000 yardos határt San Diegóban. Ezt már egyszer sem tudta megismételni, de a 650-700 yardos szintet hozni tudta a következő három évben is. Elég sokat kellett költöznie egyébként Williamsnek, hiszen San Diegóból ment Los Angelesbe a Chargersszel, majd az Oakland Raidershöz írt alá, amivel pedig Vegasba kellett áttennie a székhelyét.

A Raidersnél végül megkeresett $22 milliót, az első éve korrekt volt, tavaly viszont sérült válla miatt az egész szezont kihagyta. Nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a szerepkörét pedig igazából a tavaly draftolt Henry Ruggs átveheti sokkal olcsóbban.

A Raiders a lépéssel $10 milliót szabadított fel a fizetési sapkájában $1 milliót halott pénz benyelése mellett, de ezután még mindig $9 millióval van a fizetési plafon felett a gárda.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!