Connect with us

Hír

Fitzgerald még mindig nem tudja, visszavonul-e

Tavaly ilyenkor Larry Fitzgerald már bejelentette, hogy visszatér a Cardinalshoz a 17. szezonjára is. Holnap már márciusra fordul a naptár, és egyelőre senki sem tudja, mi lesz a legendás elkapó jövőjével. És egyelőre ő sem tudja – vagy csak nagyon jól titkolja.

Tegnap egy jótékonysági golfeseményen kérdezték őt a terveiről a sports360az.comtól, amire annyit mondott, hogy semmi sem változott a legutóbbi találkozásuk óta, és csak annyit tud, hogy most golfozni fog egy jót. Ha lesz valami újdonság, akkor majd szól.

A Cardinals tulajdonosa Michael Bidwill és vezetői azt mondták, hogy hagynak időt Fitzgeraldnak meghozni a döntést, azonban lassan sürgetővé válik a kérdés, hiszen két hét és itt az új ligaév, ezzel együtt a szabadügynökpiac nyitása is. A szűkös anyagi helyzet miatt pedig fontos lenne tudnia a csapatnak, hogy számoljon-e az elkapó fizetésével, vagy elköltheti azt az összeget. A Cardinals jelenleg $11 millióval van a sapka alatt.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
pritek
pritek
2021-03-01 01:58

Nem mintha kulonosen szamitana, de ebben a 11ben nem biztos hogy benne van az 5 milla tavalyrol. Raadasul a spotrac szerint 14.6 (ujabban amugy erdemes odairni, hogy honnan van az info).
Akkora para azert nincsen mert nehany alulteljesito ember kipaterolasaval es esetleges szerzodes modositassal fel tud ez csuszni boven 30 fole, ami iden annyira nem rossz. Persze ha marad Fitz nem kerheti el ezt a lovet mar. Szerintem tobbek kozott ezen is agyal.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x