Connect with us

Hír

DeSean Jackson lapátra került

Az Eagles elküldte DeSean Jacksont, jelentette be hivatalos közleményében a csapat. Az elkapó menesztésével közel 5 millió dollárt szabadított fel a Philly, még további 43 millió dollárt kellene találni ahhoz, hogy beférjen a plafon alá a gárda.

Jackson az Eagles draftoltja volt 2008-ban, a második körben lett a Sasok játékosa. Háromszor lett Pro Bowler és egyszer All-Pro a csapattal, majd a Washingtonban és a Bucsban is megfordulva 2019-ben visszatért. Három évre 27 millió dollárért írt alá, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

A pályán nyújtott teljesítményével nem volt gond, de két év alatt csak nyolc meccsen tudott pályára lépni, egy teljes alapszakaszt pedig legutóbb 2013-ban játszott végig. Decemberben már 35 éves lesz, nem valószínű, hogy ölre mennének érte a csapatok.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Everlast77
Everlast77
2021-02-20 08:13

Csóri, a közelmúlt két SB címéről is lemaradt. Pedig Philiben nagy ikon volt, hiszen tudjuk:
“DeSean Jackson az Isten” :)

Így meg kb mindenkinek a goalline előtti labdaelengedés fog eszébe jutni róla!

Ge®i
Ge®i
2021-02-20 16:35

Giants drukkerként kevés ellenszenvesebb figura volt nekem a ligában, mint Jackson, szóval emlékezzenek csak rá az elejtett labdájáról! :) Nekem sajnos az a szintén híres punt return TD ugrik be róla, amit 31-31-es állásnál, követett el a Giants ellen, konkrétan lepörgött az óra, mire végzett vele… :(
Neki akkor sem örültem volna az Óriások között, ha fénykorában igazolták volna le, annyiszor szivatta meg a kedvenc csapatomat!
Most már koncentráljon szépen a “nyugger” éveire, nem lesz kevesebb már a liga nélküle szerintem.

Zotya
Zotya
Reply to  Ge®i
2021-02-20 17:12

Nekem nincs meg ez a szitu, kifejtenéd bővebben?
Mert ebből így annyi jön le, hogy azért utálod, mert szerzett egy TD-t a Giants ellen :D

Ge®i
Ge®i
Reply to  Zotya
2021-02-20 17:54

Nem egy TD miatt. Írtam azt is, hogy sokszor megszivatta a csapatomat. Meg a TD-k utáni, szárnycsapásos ünneplése. Mindig is provokatív volt én úgy emlékszem, bár lehet, hogy egy idő után már csinálhatott volna bármit, azt is provokatívnak éreztem volna, csak mert ő csinalta… Nem szerettem, na!
Az ominózus return TD 2 perctől:
https://youtu.be/2PufejLOdzs

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x