Connect with us

Draft

FK! Mock Draft 3.0 – Super Bowl utáni évindító

Vége a szezonnak, és mivel is lehetne kezdeni az újévet, mint egy jó kis mock drafttal. Ezúttal Bálint és Patrik felváltva húztak, és az elv az volt, hogy ők mit csinálnának a csapatok helyében (Bálinté az összes páratlan, Patriké az összes páros húzás). Cserék még ezúttal sincsenek, de ami késik, nem múlik.

1/1 Jacksonville Jaguars
Trevor Lawrence
QB, Clemson

Továbbra sincs túl sok kérdés a pick körül, Urban Meyernek megadatik a lehetőség, hogy az általa legtehetségesebbnek vélt irányító köré építse fel az új jacksonville-i franchise-t, ő pedig csak Trevor Lawrence lehet.

1/2 New York Jets
Justin Fields
QB, Ohio State

Számomra nem kérdés, hogy Lawrence után csak Fields tűnik egyértelmű franchise irányító matériának és az sem kérdés, hogy akárhogy próbál ködösíteni a Jets, Darnoldban már nem nagyon lehet kezdőként bízni. Ami még szintén az irányító húzás mellett szól, hogy nincs igazán szuper tehetség más poszton sem a drafton, akit kár lenne itt kihagyni, így muszáj New York zöld felébe egy vezért vinni.

1/3 Miami Dolphins (via Houston Texans)
DeVonta Smith
WR, Alabama

Irányító, támadófal vagy elkapó – ez a három lehetősége van a Dolphinsnak. A csapat kitart Tua mellett, aki minden követ meg fog mozgatni, hogy egykori célpontját újra a fegyverarzenáljában tudhassa. Az első polcon lévő három elkapó (Smith, Chase, Waddle) közül bárki felé mozoghat a Delfinek, ők pedig afelé fognak fordulni, aki az utóbbi időben erősen rászolgált arra, hogy a legjobbnak nevezhessük a classban.

1/4 Atlanta Falcons
Zach Wilson
QB, BYU

Egyáltalán nem bízom a Zach Wilson projektben, de a Falconsnál tisztán vérfrissítésre van szükség nem csak edzői, de irányítói fronton is. Arthur Smith így rögtön kaphat egy QB-t, akivel együtt tudják elkezdeni az építkezést. Ráadásul Matt Ryan szerződése miatt 1-2 évet akár a padon is tanulhat.

1/5 Cincinnati Bengals
Ja’Marr Chase
WR, LSU

Ahogy a Dolphinsnál, itt is végbe fog menni egy nagy egyesülés, Burrow megkapja a 2019-es év legjobb, legveszélyesebb és legdinamikusabb elkapóját. Chase abban az évben űrszámokat hozott, megmutatta, hogy kell egy igazi elsőszámú elkapónak dolgoznia, olyan játékkal rukkolt elő, hogy a 2020-as év kiülése sem ronthat az értékén.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!