Connect with us

Draft

FK! Mock Draft 4.0 – Cserékkel együtt!

Ez az első idei mockunk, amiben trade-ek is vannak, ráadásul négy irányítóért is cserét hajtottam végre, köztük Deshaun Watsonért is! Let’s have some fun!

1/1 Jacksonville Jaguars
Trevor Lawrence
QB, Clemson

Unalmas már? Lehet, de itt nincs kérdés, Lawrence lesz az 1/1. Holnapután pedig érkezünk a prospectismertetőjével is!

1/2 New York Jets
Justin Fields
QB, Ohio State

Ha a Jets nem szerzi meg Watsont, akkor itt irányítót fog választani (ha megszerzi, akkor meg a Texans fog itt irányítót választani). Jelenleg óriási hype-ja van a BYU-s Zach Wilsonnak, egyesek már Lawrence elé is helyezik, ami abszurd. Nálam Wilson és Fields fej-fej mellett van, de nem is ez a lényeg igazából, hanem hogy Wilson kevésbé illik a Shanahan féle támadószisztémába, ezért gondolom, hogy inkább Fields lehet a választott a Jetsnél. Legalábbis ez lenne a logikusabb számomra, aztán majd meglátjuk.

TRADE 1/3 Philadelphia Eagles (via Miami Dolphins via Houston Texans)
Zach Wilson
QB, BYU

Ellenérték: 1/6 + 2022/1. kör

Wentz elcserélése után lehetne építeni Hurtsre az Eaglesnél, de nem gondolom elég meggyőzőnek a második körös játékost, és az Eagles is inkább arról híres, hogy ha ilyen magasan húz és nincs megoldva a QB helyzet, akkor agresszívan irányítóra törekszik. Így amennyiben lehetősége lesz (értsd: hajlandó valaki lecserélni), Roseman szerintem fel fog mozogni a top3-ba, hogy a Wilson-Fields duó egyikét kiválassza. A Wentzért szerzett potenciális jövő évi első körös pick pedig még inkább arra sarkallja Rosemant, hogy beáldozza a saját 2021-es első körét.

TRADE 1/4 Carolina Panthers (via Atlanta Falcons)
Trey Lance
QB, North Dakota State

Ellenérték: 1/8 + 2022/1. kör (és a Panthers visszakap egy 2022-es negyedik kört)

Teljesen egyértelmű, hogy a Panthers idén irányítót akar magának, és nem is fél agresszív lenni ezzel kapcsolatban. Deshaun Watson megszerzése sincs kizárva, de most nem ezt az útvonalat választom, hanem egy felcserét a drafton a nyers, de potenciállal rendelkező Lance-ért. Lance-nek kell egy év, hogy rendbe rakják a mechanikáját és jobban felkészítsék az NFL-re, így 2021-ben még Bridgewater kezdene, az NDSU üdvöskéje pedig jövőre szállhatna be a kezdőbe.

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!