Connect with us

Draft

FK! Mock Draft 4.0 – Cserékkel együtt!

Ez az első idei mockunk, amiben trade-ek is vannak, ráadásul négy irányítóért is cserét hajtottam végre, köztük Deshaun Watsonért is! Let’s have some fun!

1/1 Jacksonville Jaguars
Trevor Lawrence
QB, Clemson

Unalmas már? Lehet, de itt nincs kérdés, Lawrence lesz az 1/1. Holnapután pedig érkezünk a prospectismertetőjével is!

1/2 New York Jets
Justin Fields
QB, Ohio State

Ha a Jets nem szerzi meg Watsont, akkor itt irányítót fog választani (ha megszerzi, akkor meg a Texans fog itt irányítót választani). Jelenleg óriási hype-ja van a BYU-s Zach Wilsonnak, egyesek már Lawrence elé is helyezik, ami abszurd. Nálam Wilson és Fields fej-fej mellett van, de nem is ez a lényeg igazából, hanem hogy Wilson kevésbé illik a Shanahan féle támadószisztémába, ezért gondolom, hogy inkább Fields lehet a választott a Jetsnél. Legalábbis ez lenne a logikusabb számomra, aztán majd meglátjuk.

TRADE 1/3 Philadelphia Eagles (via Miami Dolphins via Houston Texans)
Zach Wilson
QB, BYU

Ellenérték: 1/6 + 2022/1. kör

Wentz elcserélése után lehetne építeni Hurtsre az Eaglesnél, de nem gondolom elég meggyőzőnek a második körös játékost, és az Eagles is inkább arról híres, hogy ha ilyen magasan húz és nincs megoldva a QB helyzet, akkor agresszívan irányítóra törekszik. Így amennyiben lehetősége lesz (értsd: hajlandó valaki lecserélni), Roseman szerintem fel fog mozogni a top3-ba, hogy a Wilson-Fields duó egyikét kiválassza. A Wentzért szerzett potenciális jövő évi első körös pick pedig még inkább arra sarkallja Rosemant, hogy beáldozza a saját 2021-es első körét.

TRADE 1/4 Carolina Panthers (via Atlanta Falcons)
Trey Lance
QB, North Dakota State

Ellenérték: 1/8 + 2022/1. kör (és a Panthers visszakap egy 2022-es negyedik kört)

Teljesen egyértelmű, hogy a Panthers idén irányítót akar magának, és nem is fél agresszív lenni ezzel kapcsolatban. Deshaun Watson megszerzése sincs kizárva, de most nem ezt az útvonalat választom, hanem egy felcserét a drafton a nyers, de potenciállal rendelkező Lance-ért. Lance-nek kell egy év, hogy rendbe rakják a mechanikáját és jobban felkészítsék az NFL-re, így 2021-ben még Bridgewater kezdene, az NDSU üdvöskéje pedig jövőre szállhatna be a kezdőbe.

[ppp_patron_only level=”3″ silent=”no”]

1/5 Cincinnati Bengals
Penei Sewell
OT, Oregon

A szabadügynökpiaci tevékenysége sokat elmond majd a Bengals terveiről, mert ha megerősítik a falat, akkor elképzelhető itt egy WR-pick, de amennyiben nem, úgy elég egyértelműnek tűnik ez a Sewell választás.

1/6 Miami Dolphins (via Philadelphia Eagles)
Devonta Smith
WR, Alabama

Ha a Dolphins nem tud/akar cserélni Watsonért, akkor a legjobb opciója az, ha hátracserél az 1/3-as pickről, szerez magának egy jövő évi első kört és akár így is behúzza a kiszemelt elkapóját – vagy ha ez nem is sikerül, akkor a második legjobb opciót. Ebben az esetben mindhárom top WR elérhető, de a nálam legmagasabbra értékelt Chase kevésbé illene Parker és Williams mellé, a Heisman-győztes Smith sokkal inkább, aki így újra összeállhatna Tuával.

1/7 Detroit Lions
Ja’Marr Chase
WR, LSU

A Lions biztos szeretne lecserélni, és ha bent lenne még Lance, akkor lenne is esélye rá, hogy valaki megelőzze a Pantherst, a gyors QB rush miatt azonban ez a terv dugába dőlt. A Lions minden elkapójának lejár a szerződése, így ha nem igazolják vissza Golladayt, tökéletes utánpótlás érkezne Chase személyében.

1/8 Atlanta Falcons (via Carolina Panthers)
Patrick Surtain II
CB, Alabama

A Falcons akár maradhatna is 1/4-en és kiválaszthatná Lance-t, aki tanulhatna Ryan mögött egy évet, de jelenleg úgy gondolom, hogy a Falcons csak akkor húz irányítót, ha Fields vagy Wilson ott marad nekik valami oknál fogva. Könnyen lehet, hogy Lance-t nem tartják olyan jónak, így pedig nagyon jó ötlet a hátracsere begyűjtve egy jövő évi első körös cetlit, ami után óriási needre hozhatják a legjobbnak tartott CB prospectet.

TRADE 1/9 Houston Texans (via Denver Broncos)
Kyle Pitts
TE, Florida

TRADE: Deshaun Watson for 1/9 + 2/40 + 2022/1. kör + 2023/1. kör + Bradley Chubb + Alexander Johnson + Drew Lock

BOOM! A 4-5 esélyes csapatból most a Broncosra esett a választásom, mint Watson célállomása. Nem a Denver tudja a legtöbbet ajánlani, de kérdés, ki meddig hajlandó elmenni (Dolphins, Jets tud a legtöbbet adni, de akar is?), Watson mit zár ki a jelöltek közül (Jets, Panthers?) és a Texansnak mi számít majd a legjobb ajánlatnak (kiindulva az utóbbi évekből, sosem tudni). Most a Broncos a befutó, de jó eséllyel lesz még mock draftunk, ahol más jön ki győztesen ebből a versenyből. Ja igen, a matchup nightmare Kyle Pitts a választott ebben a felállásban, mondjuk mint legjobb elérhető játékos.

1/10 Dallas Cowboys
Rashawn Slater
OT, Northwestern

Mikor még januárban nézegettem a mock draftokat és OT-t írtak a Cowboyshoz, kicsit furcsálltam, hiszen Tyron Smith és La’el Collins személyében van két top játékos a fal szélére. Smith azonban már tízedik évét tapossa a ligában és az utóbbi ötből egyszer sem tudott végig egészséges maradni. Az utánpótlását meg kell találni, de amíg egészséges Smith, Slater addig is lehet guard, így erősítve az amúgy is nagyon jó dallasi támadósort. Persze a védelemre is ráférne a tehetséginjekció, de most legyen Slater a választott.

1/11 New York Giants
Jaylen Waddle
WR, Alabama

Fegyverek kellenek Daniel Jonesnak. Dave Gettleman is belátta már ezt, Waddle-től pedig azt remélik sokan, hogy egy Tyreek Hill féle fegyver lehet, amit nehéz lenne itt átadni másnak.

1/12 San Francisco 49ers
Caleb Farley
CB, Virginia Tech

A 49ers jelen állás szerint minden valamire való cornerbackjét elveszti a piacon, így nagyon kell az utánpótlás.

1/13 Los Angeles Chargers
Christian Darrisaw
OT, Virginia Tech

Mi a Chargers rákfenéje évek óta? Hát a támadófal. Eddig nem igazán tudták kihozni a draftoltakból a maximumot, vagy nem jól látták meg a tehetségeket, de hátha az új stábnak ez sikerül majd. Herbert elé mindenképp fel kell húzni egy korrekt falat, ennek kell a prioritásnak lennie LA-ben.

TRADE 1/14 Chicago Bears (via Minnesota Vikings)
Mac Jones
QB, Alabama

Ellenérték: 1/20 + 2/52 (Vikings visszaadja a 3/91-et)

A Bearsnél egyértelmű, hogy Ryan Pace agresszív akar lenni és irányítót akar szerezni magának, hogy megpróbálja megmenteni az állását. Wentzért is valószínűleg ők adták volna a legjobb ajánlatot, ha az irányító nem csak a Coltsba lett volna hajlandó menni, így viszont a draft felé kell fordulniuk, ahol viszont át kell ugraniuk a Washingtont és a Patriotsot is.

1/15 New England Patriots
Jaycee Horn
CB, South Carolina

Belichick fejébe sosem lehet belelátni, így mindig utálok a Patriotsnak mockolni, mert sosem lesz igazam. Illene a támadósort erősíteni, de irányítóról lemaradtak, szerintem WR sincs már közel sem értéken, a cornerback poszt viszont egész jó opciónak tűnik, hiszen már egy ideje mennek a Gilmore elcserélésével kapcsolatos pletykák.

1/16 Arizona Cardinals
Alijah Vera-Tucker
iOL, USC

Hornt szerettem volna eredetileg a Cardinalshoz, de a Patriots beelőzött, így más irányba kellett mozogni, ami a támadófal lett. Vera-Tucker akár tackle is lehet, de guardban talán valószínűbb a helye. Igazából mindegy is, mert a Cardinalsnak mindkettőre szüksége van.

1/17 Las Vegas Raiders
Jeremiah Owosu-Koramoah
LB, Notre Dame

Védőfalember lenne a prioritásom a Raidersnél, de első kör közepén nem érzek senkit még értéken. Így érkezik JOK, aki tökéletesen illik Mayock filozófiájába, mint nagy suliból érkező igazi futballjátékos. LB poszton próbált erősíteni tavaly a csapat, de annyira nem jött be, ráadásul JOK egyébként sem az a hagyományos linebacker, szinte slot CB skilljei vannak, olyan jó coverage-ben.

1/18 Miami Dolphins
Teven Jenkins
OT, Oklahoma State

Szerintem mindent Tua segítésére kell áldoznia a Dolphinsnak, így elkapó után most jöhet a falember. Vera-Tucker lenne talán ideális ezen a helyen, de a Cardinals lecsapott rá, így pedig úgy igazán értéken nincs falember. Jenkins viszont illik a Dolphins által keresett falember típusba, így ő kerülne RT-be és Hunt mehetne be guardba.

1/19 Washington Football Team
Jalen Mayfield
OT, Michigan

+ TRADE: Sam Darnold és az 5/129 megy Washingtonba a 2/51-ért cserébe

Erre a Darnold trade-re akár draft előtt, akár Mac Jones Bearsbe kerülése után is sok kerülhet, mindenesetre valahogy a Washingtonnak is meg kell oldania a QB-helyzetét. És bárki is lesz a QB, a személyzetet javítani kell előtte. Szerintem WR-t szereznek a piacról, a falba meg itt erősítenek.

1/20 Minnesota Vikings (via Chicago Bears)
Kwity Paye
Edge, Michigan

Nem szokás csoporton belül cserélni, de azért nem is példa nélküli, a Vikingsnak meg Ngakoue miatt nincs második köre, amit visszaszerezhetne a Bearstől beáldozva még a harmadik kör végét. Alapvetően OT-t akartam volna a Vikingshoz Darrisaw személyében, de pont kiment előttük, így Paye lett volna 1/14-re is a választott. Viszont szerintem nincs akkora különbség Paye és még pár első körbe várt edge rusher közt, hogy ne lehessen bekockáztatni, hogy mondjuk a Dolphins vagy a Patriots elviszi. Most jól alakult a Vikingsnak a dolog, de az sem lett volna tragédia, ha Rousseau vagy Phillips marad.

1/21 Indianapolis Colts
Kadarius Toney
WR, Florida

A Coltsnak leginkább OT vagy WR után kell néznie az első körben (nem tudva a piaci tevékenységüket), azonban az értékelhető OT-k kimentek, így nincs min gondolkodni. Toney nagyon izgalmas fegyvert jelentene Wentznek és Reichnak.

1/22 Tennessee Titans
Jaelen Phillips
Edge, Miami

Ha Titans, akkor pass rush. Ebben pedig Jaelen Phillips a legtehetségesebb és fizikailag leginkább megáldott játékos.

1/23 New York Jets (via Seattle Seahawks)
Gregory Rousseau
Edge, Miami

A Jets eléggé aktív lesz a piacon szerintem, de azt nehéz megmondani, milyen irányba mennek. Ha ott tudnak a támadófalba és az elkapósorba erősíteni az 1/2-re húzott QB megsegítésére, akkor itt jöhet valaki a védelembe. Saleh-nak pedig nagyon kell a pass rush, mert leginkább úgy működik a rendszere.

1/24 Pittsburgh Steelers
Alex Leatherwood
OT, Alabama

Nem igazán gondolom Leatherwoodot első körös játékosnak, de a Steelersről tudjuk, hogy szoktak furcsaságokat csinálni az első körben. A need nagyon egyértelmű, Leatherwood pedig pontosan illik a támadófalépítési filozófiájukba.

1/25 Jacksonville Jaguars (via Los Angeles Rams)
Christian Barmore
iDL, Alabama

Sok lyuk van a Jaguars rosterén, és a draft mostani alakulása alapján talán Barmore a legjobb elérhető játékos a védőfal közepére.

1/26 Cleveland Browns
Jayson Oweh
Edge, Penn State

Egy igazi free safety kellene leginkább a Brownsnak, de olyan nincs az első körben, úgyhogy menjünk a másik hiányposztra, Myles Garrett túloldalára, ahonnan Olivier Vernon távozik. Garrettet duplázták az egyik legtöbbet a ligában, ezen jó lenne csökkenteni például a nagyon atletikus Oweh személyében.

1/27 Baltimore Ravens
Azeez Ojulari
Edge, Georgia

A Ravensnek kvázi az összes pass rushere szabadügynök lesz, szóval kellene az utánpótlás. Ojulari pedig jól illeszkedne a Ravens alapvetően 3-4-es, de hibrid rendszerébe.

1/28 New Orleans Saints
Trevon Moehrig
S, TCU

Marcus Williams szabadügynök, Malcolm Jenkinsnek pedig jó eséllyel ez lesz az utolsó éve a ligában. Így jön a képbe a legjobb idei safety prospect a Saintsnél, ahol jelenleg nem igazán van lyuk, de erre térjünk vissza azután, hogy sikerült beférniük a fizetési plafon alá.

1/29 Green Bay Packers
Greg Newsome II
CB, Northwestern

Mindannyian láttuk, mit művelt Kevin King a rájátszásban, szóval kell jobban indokolni a CB választást? Szerintem egyébként nagyobb szükség is van erre, mint egy elkapóra.

1/30 Buffalo Bills
Sam Cosmi
OT, Texas

A Billsből jelen állás szerint távozik Daryl Williams, a támadófalat viszont erősnek kell tartani Allen előtt, így az első kör végén érkezik az utánpótlás.

1/31 Kansas City Chiefs
Micah Parsons
LB, Penn State

Parsons sokak szerint top10-es játékos, azonban a posztjából adódóan szerintem nem fog ott elkelni (Lions maybe?), ráadásul előjöttek problémák a karakterével kapcsolatban, ami további csúszáshoz vezethet. Talán eddig nem fog esni, de a kör közepétől nem annyira találtam olyan csapatot, ahol nagy need lenne a linebacker és a problémás játékosokkal is szívesen foglalkoznak. A Chiefs viszont ilyen.

1/32 Tampa Bay Buccaneers
Najee Harris
RB, Alabama

Nem biztos, hogy ezt kellene a Buccaneersnek csinálnia, de könnyen lehet, hogy ezt fogja. Playoff Lenny szerintem távozik, Bradynek pedig nagyon kellene egy olyan futó, aki igazán jó elkapásokban, és minden downnál használható. Harris ilyen.

[/ppp_patron_only]

57 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
57 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sestertius
Sestertius
2021-02-23 06:50

Szerintem az eagles trade borzasztó olcsó volt, ennyire magasan a value chart azért már torzít

katonadani
Reply to  Sestertius
2021-02-23 06:58

eagles elég jó eséllyel draft első felében, ha nem top10-ben fog húzni jövőre

Sestertius
Sestertius
Reply to  katonadani
2021-02-23 07:00

Ha szerez Qb-t akkor az ezért abban a csoportban nem biztos :D

Caselele
Caselele
Reply to  Sestertius
2021-02-23 08:14

Tudod hogy szól a fáma: ez a cowboys éve lesz! (mondjuk minden évben ezt mondják)

ahanem
ahanem
Reply to  katonadani
2021-02-23 09:47

“fő az önbizalom” – Carson Wentz (ahogy felénk mondják, Carson Gonez)

Viktor Gál
Viktor Gál
Reply to  Sestertius
2021-02-23 08:17

Hát akkor mit szóljon szegény Minnesota. Csoportellenfélnek ekkora kedvezményt adni QB draftra, talán még Tesco pontokat is kapnak a macik mézvásárlásra. Pence alapból még az előtte álló Dolphinsnak is többet adna egy irányitó feltradenél.

katonadani
Reply to  Viktor Gál
2021-02-23 08:50

ehhez hasonló léptékű draft közepi csere viszonylag kevés van, utoljára ’18ban.
akkor Cardinals 15ről 10-re ment fel 3.+5. körért cserébe egy QBért, ami value chart alapján ehhez hasonló értéket képvisel, de ugye 4 hellyel magasabban volt a csere, szal annak elméletben drágábbnak kellett lennie ennél.

Bills ugyan nem QBért, de 22-ről 16-ra ment fel ott, ami hasonló ugrás, egy harmadik kört adtak és visszakaptak egy ötödik kört. ami meg jóval kisebb ellenérték, mint a Bears-Vikingsnál.

a legtöbb felcserére azt mondjátok, hogy olcsó volt, de ha visszanézzük a draft cseréket, akkor kb ugyanilyen értékek voltak ezekre a cserékre, nem véletlenül írtam azokat :D általában aki visszacserél, annak érdekes is visszacserélni, így nem megy fel annyira az ár.

(Jets-Colts 6ról 3ra mozgás három második kör volt, ami kb ugyanolyan értékben, mint egy 1/12 körüli pick, ami elég sanszos, hogy az Eaglesnek ilyen lesz jövőre)

Viktor Gál
Viktor Gál
Reply to  katonadani
2021-02-23 09:12

Value alapján rendben, de csoportellenfélnek QB-tradeként már egyáltalán nem. Persze draftnál is elkelne az analitika, hogy megéri-e csoporton belül tradelni? Ha mástól is meg tudja szerezni a kiszemelt QB-t, akkor mindenképp érdemes eladni.

Sestertius
Sestertius
Reply to  katonadani
2021-02-23 09:12

Nem tudom.. nyilván többet foglalkozol a dologgal mint én, de nekem mind az Eagles mind a Panthers trade olcsó..
egy Blue chip QB prospect-ét megy mindkét csapat, holott lenne bent Blue chip player aki mondjuk instant upgrade lenne mindkét csapatnak..

Eszembe jut a Truby trade is, ahol kaptak két 3. kör elejét + 4. kört egy egy helyes felmozgásért! (és ugye nekik tényleg nem kellett Qb akkor)
(Ez durván 50%-os túlfizetése a value chartnak!! (~200 pont)

+Szerintem a három 2. kör sok GM szemében értékesebb mint az 1/12

katonadani
Reply to  Sestertius
2021-02-23 09:26

és marad is mindkettőnek blue chip player 1/6on és 1/8on is.
Kit vinne a Dolphins 1/3-ra? Smitht? Esetleg Sewellt.
Kit vinne a Falcons 1/4-re? Surtaint? Esetleg Sewellt.

tehát ugyanazt a játékost megszerzik jó eséllyel 3-4 hellyel hátrébb is, és kapnak mellé egy első kört pluszban

Sestertius
Sestertius
Reply to  katonadani
2021-02-23 09:37

mert bejött valaki Lance-ért, de ha nem akkor már ez közel sem biztos

katonadani
Reply to  Sestertius
2021-02-23 10:15

Nem biztos, amúgy sem biztos, de Falcons már abban a tudatban cserél, hogy Lance-ért jönnek, no meg Surtain azért előbb jó eséllyel nem megy ki. Dolphinsnál meg ha esetleg elviszik Smitht, még Waddle mindig ott van. Szerintem jóval nagyobb a nyereség, mint a feladott játékos kockázata.

ahanem
ahanem
Reply to  katonadani
2021-02-23 10:03

Kit vinne a Bengals 1/5-re? Slatert? Esetleg Sewellt.

ahanem
ahanem
Reply to  Sestertius
2021-02-23 11:19

jövő évi első kör illúziója
érhet nagyon sokat (100 évben egyszer), meg viszonylag keveset is

Sestertius
Sestertius
2021-02-23 07:05

Amúgy én Jaelen Philips nek vagy Gregorynak örülnék a legjobban, bár valszeg nem csúsznak le odáig.. szerintem nekünk nem egy töpszli rusherre lenne szükségünk, hanem egy Suggs féle nyurga szörnyre aki true weak side rusher hosszú karokka

Viktor Gál
Viktor Gál
2021-02-23 08:21

Farley alapból tetszik, de a 49ersnél inkább Darrisaw vagy Slater, a LT posztot meg kell oldani.

Fetyke
Fetyke
Reply to  Viktor Gál
2021-02-23 08:24

Trent nem elég jó, vagy mi?

Viktor Gál
Viktor Gál
Reply to  Fetyke
2021-02-23 09:15

Nem akart házon belül egyezkedni, Trent mindenképp teszteli a piacot, nincs semmi kedvezményünk nála, taget pedig nem dobhatunk rá. Becsült értéke 5 év 125 milla – ennyink nincs.

Gáspár Bollók
Gáspár Bollók
2021-02-23 09:08

Packers CB draftot nagyon adnám. Tényleg nagyobb need, mint a WR (vagy QB)

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
Reply to  Gáspár Bollók
2021-02-23 10:47

Vagy RB. :D Vagy TE.

Fontos_Vidra
Fontos_Vidra
Reply to  Krisztian Fekete
2021-02-23 11:19

az rb egész védhető utólag, mivel nagyot csökken a cap, ezért jól is elsülhet, hogy nem kell futókra költenünk, a többi kettő, abszolút kuka

ahanem
ahanem
Reply to  Fontos_Vidra
2021-02-23 11:22

futókra amúgy se kéne, 2-3. nap is találsz jót bőven, LaFleur meg segít rajtuk rendesen

Gáspár Bollók
Gáspár Bollók
Reply to  Fontos_Vidra
2021-02-23 19:30

Általában azoknak akiknek nem tetszett a tavalyi draft, azoknak az volt a az egyik baja, hogy nem helyén húztunk játékosokat, hanem túl hamar. (A másik, hogy nem segítette az adott évben a SB célokat.) A futó ráadásul egy olyan poszt, ahol nem kell sok idő, hogy beilleszkedjen valaki, így akár idén is jöhetett volna.

ahanem
ahanem
2021-02-23 09:20

“Wilson kevésbé illik a Shanahan féle támadószisztémába”

fordítás: ÉN AKAROM WILSONT

ahanem
ahanem
Reply to  katonadani
2021-02-23 09:37

a playelemzések közepéig elovastam, nekem az jött le, hogy se nem a top3ba várt QB, s nem az ígéretes OC nem képes a fejlődésre, az alkalmazkodásra

láttuk, Hörbi college tape-je mennyit ért

katonadani
Reply to  ahanem
2021-02-23 10:15

nyilván képesek lehetnek. de ha Fields és Wilson kb ugyanazt a szintet képviseli, akkor nem azt választod, aki alapvetően jobban illik a rendszeredbe ahelyett, aki kevésbé?

ahanem
ahanem
Reply to  katonadani
2021-02-23 10:40

nem, hanem azt, amelyikben nagyobb a potenciál
egy év alatt egyikük sem fog beletanulni a rendszerbe tejesen

katonadani
Reply to  ahanem
2021-02-23 10:54

szerintem ez nem ilyen egyszerű, no meg a potenciál megállapítása sem.
most feltételezzük, hogy fields és wilson kb ugyanazt az értéket képviseli.
ha valaki stílusra nem abban jó, amit a rendszeredben elsősorban csinálni kell, akkor annak a draft evaluationödben alacsonyabb grade-et adsz, hiszen ha csapatnál dolgozol, akkor ezt is figyelembe kell venni, nem úgy mint nekünk kívülről egy board összeállításakor. Támadófalemberes példával élve lehet h egy alapvetően power blokkolásban erős játékos jobb egy általános board szerint, de a te csapatodba nem lesz olyan értékes, mert végig zónablokkolsz, így azt választod, aki ebben jobb.

ahanem
ahanem
Reply to  katonadani
2021-02-23 11:09

potenciál = tér által végzett munka / töltés nagysága , a munka nyilván magába foglalja a töltés álal megtett utat, ha ezt egy nullponttól kezdve értemezzük, akkor ezt a potenciált leegyszerűsítve feszültségnek is nevezhetjük (9. osztály)

viccet félretéve, igen Shanahannél láttuk, hogy nem fetétlen képes alkalmazkodni a játékosállományhoz, ehelyett a könnyebbnek tűnő utat preferálja, hozzatok nekem olyan játékost, akit elképzltem, aztán ő jó lesz (vagy nem)

Wilson kevesebből hozott ki többet, neki nem volt NFL WR1 szintű segítsége, bár az is igaz, hogy az ellenfelek sem voltak azon a szinten, de szvsz annyira nem torzított a kép, mint Lance-nél.

Egyébként meg pont ezért hallani a Bengals felől olyan pletykákat, hogy ők inkább Slatert vinnék, mint Sewellt, mert ő jobban illik a rendszerbe (már ha lenne rendszer, lol).
Mégis itt mindenki úgy gondolja hogy vidd ki Sewellt és inkább építs köré, de ezt Wilsonnál már nem lehet így gondolni, ugyebár.
Egyébként én is úgy vagyok, hogy Sewellt vinném sémától függetlenül, de én azt se látom, hogy senkinek ne érné meg felcserélni akár 1/3ig érte, akkor meg már jobb is, ha a Bengals Slaterrel tervez

Debreceni József
Debreceni József
Reply to  ahanem
2021-02-23 13:19

Mondom én hogy Sewell lesz ott🙂1/3-ra meg tuti feljön valaki Fieldsért vagy Wilsonért. Hülye lenne a Miami ha nem adná el a picket, rákényszerítve valakit hogy ingét-gatyáját ráfizesse.

ahanem
ahanem
Reply to  Debreceni József
2021-02-23 17:08

én is ezt látom, de ehhez az is kell, hogy legyen valaki, aki odaadja a fél draftját a Miaminak

Debreceni József
Debreceni József
Reply to  ahanem
2021-02-23 18:48

Mindenkinek nem fog egy Deshaun Watson jutni. A Panthers, a Broncos, a Niners, a Saints, a Steelers, a Pats mind olyanok akik szerintem erősen hátrányban lesznek a jelenlegi irányítójukkal. A piacon meg van (lesz?) egy sztár irányító, egy eddig semmit nem mutató Darnold, meg két leszerepelt Winston és Mariota személyében aztán annyi. Innen szerintem jó ja Watsonon kívül Darnoldot el iszik, a hoppon maradtak meg mehetnek a drafton fel irányítójért.

ahanem
ahanem
Reply to  Debreceni József
2021-02-23 20:38

Mariota meg Winston egy Tannehillre van a kezdőtől, csak meg kell találni a rendszerüket, mondjuk a Saints meg a Pats kivehető

a többieknek meg maradnak a Drew Lockok meg a Mac Jonesok :)
azért Tuához képest nem olyan nagy hátrány ez a 2 QB se

Debreceni József
Debreceni József
Reply to  ahanem
2021-02-23 21:02

Mariotaról még elhiszem de Winston szerintem sose lesz olyan jó, bárki keze alá is kerüljön. Tua fél szezont játszott, én adnék neki azért még legalább 2-3 évet mielőtt teljesen leirnánk. Drew Lock nálam max egy prémium csere szintjét üti meg. Mac Jones meg hááát, valaki qrvára megszívja vele🙂

ahanem
ahanem
Reply to  Debreceni József
2021-02-24 09:56

Mac Jonesszal valaki megszívja, de Tuával várjunk

Ezt hívják kettős mércének

A csávó pont ugyanazzal a támadó sorral jobb volt, de valamiért mert nem fekete meg balkezes írjuk is le azonnal

Debreceni József
Debreceni József
Reply to  ahanem
2021-02-24 10:11

Tua bal kezébe ezerszer több tehetség szorult mint Jonesba, ezt még a vak is látja, nem minden a stat. Jones szépen eléldegélt abból hogy a Bama offense párját ritkítja, ráadásul elit elkapók ugrottak a labdáért. Statok ide vagy oda, attól ő csak egy system QB szintet mutatott, Tua ellenben az egyetemen legalábbis elég jól hozta a leader szerepét. Ellenben én nem vagyok fizetett scout, ezért lehet hogy simán rámcáfol🙂

ahanem
ahanem
Reply to  Debreceni József
2021-02-24 11:04

értem, szóval az elkapók meg a rendszer segítette Jonest, de pontosan ugyanazok az elkapók és ugyanaz a rendszer nem segítette Tuát.

minden világos

Debreceni József
Debreceni József
Reply to  ahanem
2021-02-24 11:43

Nem véletlenül volt Tua sokáig első prospectként, Jones meg most ötödik(?), hiába voltak azonosak a feltételek.

ahanem
ahanem
Reply to  Debreceni József
2021-02-24 11:49

lawrence meg fields mellett kutyát nem érdekelte volna tua

https://www.youtube.com/watch?v=1rviFklu5Jk

azt pedig meg sem említem, hogy Jones nem csak jobb számokat, de jobb játékot is hozott, amikor megkapta a lehetőséget

Debreceni József
Debreceni József
Reply to  ahanem
2021-02-24 12:31

Jóval erősebb ez a class, így van, én még Taylort is elé tenném. Tuaban azért van szerintem több potenciál mert lábon is veszélyes, Jones nem, a líga meg egyre inkább a mobilis qb-k irányába halad. Ettől függetlenül ahogy írtam nem vagyok scout, sem draftszakértő, simán lehet hogy Jones rámcáfol. Justin Herbertről sem hitte tavaly senki hogy ilyen teljesítményre lesz képes aztán tessék.

ahanem
ahanem
Reply to  Debreceni József
2021-02-24 12:40

Taylor? Jonathan?

azt ki vagy mi mondatja veled, hogy Tua lábon veszélyes?

Debreceni József
Debreceni József
Reply to  ahanem
2021-02-24 14:21

Nem egy lámárdzsekszon de meg tudja oldani ha kell. Találd ki melyik Tua és melyik Jonescomment imagecomment image

ahanem
ahanem
Reply to  Debreceni József
2021-02-24 14:33

idén meg annyit futott mint Andy Dalton :)))))
végülis Stafford meg Cousins is híres futkározó QB

Danika
Danika
2021-02-23 09:37

A Patsnél csak lejjebb kellett volna menni és máris ott a WR a helyen :D. Ha Chubb helyett plussz ha egy második valamint kettő harmadik + Dre’mont Jones akkor mehet a business. Kérdés, hogy hogy nem Etienne ha már passz játék?

ahanem
ahanem
Reply to  Danika
2021-02-23 09:59

Harris is nagyon jó elkapó RB + recency bias
engem meglep hogy se Marshall se Bateman nem került be

katonadani
Reply to  ahanem
2021-02-23 10:22

Batemanre azt mondja Matt Miller meg Daniel Jeremiah hogy a ligában második kör vége, harmadik elejére van leginkább értékelve.

ahanem
ahanem
Reply to  katonadani
2021-02-23 10:47

comment image

katonadani
Reply to  ahanem
2021-02-23 10:47

és mock draftba őt sem lett volna jó első körbe tenni, mert nem ott kelt el :)

ahanem
ahanem
Reply to  katonadani
2021-02-23 10:51

veri is a falba a fejét vagy 5 GM, hogy miért nem hallgattak a okosabbakra

Bandi
Bandi
Reply to  katonadani
2021-02-23 11:15

Mert aztán Jeremiah, olyan okos dolgokat szokott mondani :)

katonadani
Reply to  Bandi
2021-02-23 11:54

ha mock draftról van szó, akkor azért elég plugged in, jó infói vannak ilyen téren

ahanem
ahanem
2021-02-23 09:54

nyilván segítsünk az egyetlen csoportellenfélnek, akik jelenleg rosszabbak lehetnek nálunk (ingyé, nonetheless)
ha más nem, az idei 2. körüket adják inkább

Parsonsból szerintem jó szituációs pass rusher/coverage LB hibrid lehet, és mint olyan, valaki biztos rápróbál 1/20on belül, Isaiah Wilsont is elvitték, aztán láttuk, mi lett

Philips és Rousseau leírása (vagy a draftcetlije) fel van cserélve
Jaycee neve mellé lett ütve

Ojulari jó lenne, ha lecsúszna 2/35ig inkább

a Saintsbe nem csak lyuk van de még fekete is, a fehér törpe pedig öszeomlott

Csabesz20
Csabesz20
2021-02-23 10:03

A Bucs pozíciójában (1-32)~1,5 milliót keres egy újonc. Szerintem ennyiért inkább próbálják meg elhozni White-ot és draftoljanak itt iDL-be játékost Golston és/vagy Suh helyére. Ha nagyon futót akarnak szerintem az lesz a 2-3 körben is értéken. A Chiefs is luxus pickre húzott tavaly és nem nagyon jött be nekik.

Staten Island
Staten Island
2021-02-23 12:48

– Majd leszakadt a fejem ettől a drafttól, ha bejönne, ez lenne az utóbbi évek legizgalmasabb játékosbörzéje (bár tekintve a 4 potens QB-t nem nehéz).
– Érdekes a 2. QB kiléte, a legtöbb mock Wilsont írja másodikként, valóban megy a hype, valakitől azt is hallottam, hogy Trevor és Wilson mögött van egy kis gap (arról viszont nem, hogy bárki megkérdőjelezné Trevor első helyét, bár Mel Kiperből bármit kinézek). Várom a prospect ismertetőket, hogy jobban belelássak.
– Ha ez bejön, a Miami óriási üzletet kötött a Tunsil-traddel. Akkor kaptak érte 3 első kört és még az általuk legjobbnak ítélt elkapót is kihúzhatják.
– 7 OT és 5 QB az első körben, megnézném, hogy volt-e már valaha ilyen draft, de kötve hiszem.

ahanem
ahanem
Reply to  Staten Island
2021-02-23 13:04

2008ban volt 7 tackle, tavaly meg 2011-ben 6
5 QB 2018 és 1999
a kettő együtt még sosenem volt

euskadi68
euskadi68
Reply to  Staten Island
2021-02-23 13:19

Nekem is tetszik ez a mock draft, és tényleg nem ördögtől való ötlet, hogy plusz pickért lecseréljen a Fins. :)

57
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x