Connect with us

Prémium cikkek

Van baj? – Chiefs FA kitekintő

A Chiefs nem tudta megvédeni a bajnoki címét, de a rosszul sikerült döntő ellenére is elmondható, hogy egy új dinasztia van felemelkedőben. A csapat legnagyobb sztárjai továbbra is szerződés alatt állnak, de a kiegészítő emberek közül sokaknak lejár a szerződése, valamint erősíteni sem nagyon van lehetőség.

Fizetési sapka és potenciális kivágások

A probléma közepes, mert a húzónevek a csapathoz vannak kötve és ez valószínűleg akkor sem fog változni, ha a csapatnak pénzt kell felszabadítania az idei holtszezonban. Több mint 25 millióval vannak a sapka felett és csak értékes játékosok árán lehetne hatalmas összegeket felszabadítani. Nem gondolnám, hogy akár Mathieu vagy bármelyik tackle kivágása megfontolás alá fog esni. Esetleg Chris Jones vagy Frank Clark szerződését lehet átstrukturálni, de kivágni őket cap felszabadítás nélkül lehetne csak, ami nem opció. Különösen utóbbi esete lehet érdekes, mert a teljesítménye nem igazán van összhangban a fizetésével, szóval én itt számítok egy kisebb megtakarításra, de meg kell jegyezni, hogy nincs jó alkupozícióban a csapat. Mindenesetre mindent meg fognak tenni és ha sikerül zöld ágra vergődni (a játékos számára egyébként nem feltétlenül rossz az átalakítás, mert előbb kézhez kap pénzt), akkor ezzel több mint 10 milliót tudnak még hozzáadni a dollármilliókhoz. Ezen felül Mahomes szerződésével is lehet machinálni, mert az irányító még hosszú ideig lesz a csapatnál, így bátran lehet tolni maguk előtt a pénzt.

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!