Connect with us

Hír

Két játékostól is megvált a Texans

A Houston Texans ~5 millió dollárral volt a fizetési plafon alatt tegnap, ami nem különösebben sok, így a gárda két játékosától is elköszönt: a Houston Chronicle információi szerint a center Nick Martin és a futó Duke Johnson is szabadügynök lett.

Nick Martin 2016-ban második körös pick volt, és bár újoncként nem lépett pályára, második idényétől kezdve kezdő volt a csapatban. Soha nem volt olyan jó, mint a Cowboysban játszó testvére, Zack Martin, de passzblokkolásban így is a jobb centerek közé tartozott, nem véletlenül kapott két éve egy 3 éves, 33 millió dolláros szerződést. Tavaly sem játszott rosszul az idén 28. születésnapját ünneplő falember, egy sacket és 23 nyomásgyakorlást engedett, de a Texans vezetése többre értékelte a kivágása után felszabaduló 6,25 millió dollárt.

A csapat továbbá elküldte a cserefutó Duke Johnsont, a lépéssel 4,65 millió dollárt spórolt a Texans. Johnson tavaly 235 yardot szerzett a földön és 249-et a levegőben 11 meccsen. Futókkal kapcsolatos hír, hogy a Texans szeretné rávenni David Johnsont egy fizetéscsökkentésre.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Staten Island
Staten Island
2021-02-27 10:14

Kedveskedtek egy kicsit Watsonnak, hiszen köztudott, hogy Houstonban kiváló a támadófal, valamint a csapatérdek Hopkins-trade után rájöttek, hogy ennyit azért nem ér Johnson. Fenomenális ez a Texans, várjuk a folytatást.
comment image

ahanem
ahanem
2021-02-27 17:17

Mindig úgy gondoljuk, hogy nincs lejjebb, de már azon sem illik meglepődni, ha kiderül, hogy mégis van.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x