Connect with us

Hír

Két játékostól is megvált a Texans

A Houston Texans ~5 millió dollárral volt a fizetési plafon alatt tegnap, ami nem különösebben sok, így a gárda két játékosától is elköszönt: a Houston Chronicle információi szerint a center Nick Martin és a futó Duke Johnson is szabadügynök lett.

Nick Martin 2016-ban második körös pick volt, és bár újoncként nem lépett pályára, második idényétől kezdve kezdő volt a csapatban. Soha nem volt olyan jó, mint a Cowboysban játszó testvére, Zack Martin, de passzblokkolásban így is a jobb centerek közé tartozott, nem véletlenül kapott két éve egy 3 éves, 33 millió dolláros szerződést. Tavaly sem játszott rosszul az idén 28. születésnapját ünneplő falember, egy sacket és 23 nyomásgyakorlást engedett, de a Texans vezetése többre értékelte a kivágása után felszabaduló 6,25 millió dollárt.

A csapat továbbá elküldte a cserefutó Duke Johnsont, a lépéssel 4,65 millió dollárt spórolt a Texans. Johnson tavaly 235 yardot szerzett a földön és 249-et a levegőben 11 meccsen. Futókkal kapcsolatos hír, hogy a Texans szeretné rávenni David Johnsont egy fizetéscsökkentésre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!