Connect with us

Hír

Nate Solder visszatérne a szezon kiülése után, de a Giants nem biztos, hogy szívesen látja

Nate Solder döntött a jövőjéről, és a koronavírus miatt kiült szezonja után visszatérne, írja Jordan Raanan. Ezzel pedig döntéshelyzetbe került a New York Giants is.

A támadófalember családi aggályokra hivatkozva ülte ki a 2020-as NFL-szezont, hiszen idősebb fia rákkal küzdött, illetve akkor született meg újabb gyermekük is. A tackle most tehát visszatér a futballpályára, azonban egyáltalán nem biztos, hogy ezt a Giantsben teszi majd, ugyanis a csapat Ian Rapoport információi szerint várhatóan megkeresni Soldert a szerződése átalakításával vagy egy fizetéscsökkentéssel kapcsolatban.

A kétszeres Super Bowl-győztes Solder a Giants legtapasztaltabb és legjobban fizetett támadófalembere, azonban a teljesítménye már erősen visszaesett, mikor legutoljára láttuk. 2021-ben nem lesz olcsó, hiszen $16,5 milliót foglal majd a sapkából, a fizetése $10 millió lesz, ehhez az árcédulához pedig nem ér fel a játéka, ráadásul a Giants tavaly 1/4-re draftolta Andrew Thomast a bal oldalra és a harmadik körben Matt Peartöt a jobb oldalra.

Solder elküldésével $6 milliót spórolhatna a Giants $10 millió halott pénz benyelése mellett, egy átalakítással $4,5 milliót lehetne maximálisan felszabadítani, azonban ebben az esetben kvázi garantálnák, hogy jövőre is a csapatnál lesz.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tibor Cseh
Tibor Cseh
2021-02-27 09:50

Nincs motivációja,meg amúgy is egy agymosott vírusrettegő,maradjon otthon és mentsen életeket meg ilyesmi.

László Varga
László Varga
Reply to  Tibor Cseh
2021-02-27 11:02

Nem tudom, hogy a normális első két szavad után, miért kell baromságokat írni. Te kis szuperagyú vírusimádó!

gyeek
gyeek
Reply to  Tibor Cseh
2021-02-27 12:26

Legkevésbé találom meglepőnek, hogy miután lusta vagy elolvasni ezt a szösszenetnyi cikket ezzel kihagyva azt a részt hogy a rákos fiára való tekintettel nem játszott tavaly, nem vagy rest bebőgni egy ilyen rosszindulató tufaságot.

ahanem
ahanem
Reply to  Tibor Cseh
2021-02-27 17:13

ha ez szarkazmus, akkor azt lehet jobban is csinálni, bár előéletedet figyelve nem kételkedem

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x