Connect with us

Hír

A Bucs hosszabbított Donovan Smith-szel, majd visszaigazolta Ndamukong Suh-t

A Tampa Bay Buccaneers komolyan gondolja a Super Bowlt nyerő csapat egyben tartását. A gárda előbb hosszabbított a left tackle Donovan Smith-szel, majd visszaigazolta a DT Ndamukong Suh-t, állítja több forrás.

A 27 éves Smith a csapat második körös pickje volt 2015-ben, és bár soha nem volt top játékos, az ügynöke nagyon jó. Annak ellenére, hogy az első négy idényében átlag 5,5 sacket és 50 nyomást engedett, mégis kapott egy 3 éves, 41,25 millió dolláros szerződést. Ebből már csak egy év maradt hátra, idén 14,25 milliót keresett volna garantált tartalom nélkül – ehhez csapott most hozzá egy 2 éves, 31,8 millió dolláros hosszabbítást a csapat, amiből 30 millió garantált. Smith tavaly 6 sacket és 39 nyomást engedett az alapszakaszt is számolva.

A 34 éves Suh a Lions 1/2-ese volt 2010-ben, és bár messze nem olyan megállíthatatlan, mint korábban, így is hasznos eleme a csapat védelmének. Tavaly 62-szer generált nyomást, a Super Bowl-győzelemből hét nyomásgyakorlással és két sackkel vette ki a részét. Az új szerződése 1 évre szól, amivel a védő minimum 9 millió dollárt kereshet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!