Connect with us

Hír

Erősíti a pass rushát a Seahawks

A Seattle Seahawks megegyezett Kerry Hyderrel: a Lions, a Cowboys és a 49ers korábbi pass rushere papíron három évre 16,5 millió dollárért írt alá a csapathoz, ami ösztönzők formájában további 1 millió dollárral nőhet, írja Adam Schefter. Kiderült viszont, hogy a szerződés valójában 2 évre szól $6,5 millióról, a harmadik év a maradék $10 millióról automatikusan megsemmisül. Emellett a csapat visszaigazolta a poszton Benson Mayowát is, aki Ian Rapoport információi alapján két évre maximum $8,8 millióért írt alá.

Nehéz eldönteni, hogy a pass rush vagy a CB nagyobb hiányposzt Seattle-ben. A csapat a szezon után elküldte az egyetlen átlagon felüli pass rusherét, Carlos Dunlapet, míg az egyetlen jó cornerét, Shaq Griffint a piacon vesztette el. Túlzás lenne azt állítani, hogy Hyder megszerzésével és Mayowa megtartásával legalább a pass rush-t sikerült megoldani, de mindenképp előrelépést jelent.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
apollo
apollo
2021-03-24 05:09

Mayowa… Azért bíztam benne, hogy Dunlap-et vagy esetleg egy Clowney-t sikerül (vagy mindkettőt) visszahozni 8millió környékén. Így már csak abban lehet reménykedni, hogy a fiatalok közül valaki szintet lép. Egy kezdő szintű CB meg egy vagyon, szóval vagy elhasználják a 2. körös cetlit vagy megint jön egy trade valahol a szezon közben.
Mondjuk mindkét posztra nagyobb szükség lett volna, mint Carson vagy Wright visszaigazolására.

Hope
Hope
2021-03-24 08:37

Hyder remek rotációs játékos, de nem a Seattleben, ahol első számú pass rusher kellene.

ahanem
ahanem
2021-03-24 14:17

majd megy Bobby bliccelni

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x