Connect with us

Hír

A Lions elcserélné csereirányítóját

Úgy néz ki, hogy nem Matt Stafford lesz az egyetlen irányító, aki távozik a Lionstől idén. Adam Schefter információi szerint ugyanis a csapat tárgyalásokat folytat a csereirányító Chase Daniel elcserélésével kapcsolatban.

Danielnek 2021-ben $4,3 milliós alapfizetése lesz, jövőre pedig $5 milliót foglalna a sapkából, ezt a szerződést kellene tehát átvennie valakinek, aki cserél érte, a Lions pedig $1,5 millió halott pénz benyelése mellett $3,8 milliót szabadítana fel.

Chase Daniel az élet császára, ugyanis – ahogy Field Yates is kiemeli – karrierje során 1694 passzolt yardja, 8 TD-je és 7 interceptionje van, ennek ellenére megkeresett már 38,7 millió dollárt az NFL-ben. A korábbi draftolatlan irányító 12 év alatt 5 kezdő mérkőzést tudhat magáénak (ebből kettőt nyert meg).

Hogy miért akarna bárki is cserélni érte, az jó kérdés. Állítólag jó mentora lehet egy fiatal irányítónak, bár ennek sem igazán találjuk a nyomait, hiszen legutóbb Carson Wentz, majd Mitch Trubisky mellett volt újonc évükben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!