Connect with us

Hír

Az Eagles tulaja azt akarja, hogy Hurts legyen a kezdő

Carson Wentz elcserélése után nyitott kérdéssé vált, hogy ki lesz az Eagles kezdő irányítója 2021-ben. A tavaly második körben draftolt Jalen Hurts van jelenleg egyedül a keretben, épp ezért felvetődött, hogy az Eagles 1/6-on vagy onnan felcserélve irányítót választhat a játékosbörzén. A legújabb híresztelések szerint azonban erre nem fog sor kerülni, ugyanis Chris Mortensen információi szerint az Eagles tulajdonosa, Jeffrey Lurie utasította a beosztottjait, hogy Jalen Hurts sikeressége legyen a prioritás 2021-ben, és ne legyen újabb irányítóverseny.

A szervezeten belül nincs egyhangú vélemény, hogy Hurtsnek kellene-e az első számú irányítónak lennie, de Lurie tisztázta a dolgot, meg kell adni az esélyt a másodéves irányítónak. Korábban egyébként arról volt szó, hogy hoznak majd versenytársat Hurtsnek (Mortensen is erről számolt be), de ezek szerint úgy tűnik, hogy legfeljebb cserének igazolnak egy veteránt (hacsak nem egy korán kezdődő elterelő szivárogtatásról van szó).

Sokan vannak azon a véleményen, hogy Hurtsnek adni kell egy rendes esélyt, ellenben sokan gondolják úgy, hogy ritkán draftol ilyen magasan az Eagles és ritkán van ennyi jónak ígérkező irányítótehetség a draft tetején, szóval meg kell ragadni az adandó alkalmat. Mindkettő mellett lehet érveket felsorakoztatni, azonban az általában nem egy jól működő szervezet jellemzője, ha a tulajdonos beleszól az ilyen kérdésekbe. Mortensen szerint egyébként az új főedző Nick Sirianni tudja, hogy “amit a tulaj akar, azt a tulaj meg is kapja”.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!