Connect with us

Hír

Fitzpatrick visszavonul?

Az NFL egyik legnagyobb figurája lehet, hogy szögre akasztja idén a sisakot. John Clayton (ESPN) információi szerint ugyanis úgy néz ki, hogy Ryan Fitzpatrick vissza fog vonulni.

Az irányító nemrég azt mondta, hogy hisz abban, hogy lehet még kezdő QB a ligában. Ezt láthattuk tőle a pályán is tavaly, hiszen jobban játszott az újonc Tua Tagovailoánál a Dolphinsban, és több kezdő irányítót is kenterbe vert teljesítményével. Állítólag több csapat is érdeklődött / érdeklődik a szolgálatai iránt, köztük például a Denver Broncos, de jelenleg úgy gondolják, hogy nem tudják majd leigazolni a novemberben 39 éves játékost, hiszen nem fog többé pályára lépni az NFL-ben.

Ha tényleg itt a vége, akkor Fitzpatrick 59-86-1-es mérleggel, 34,977 passzolt yarddal, 223 passzolt- és 21 futott TD-vel, emellett 169 interceptionnel fejezi be pályafutását – noha nem a statisztikáira, hanem a személyiségére és a szakállára fogunk inkább emlékezni. A Harvardról a hetedik körben kiválasztott irányító 16 éve alatt 8  különböző csapatban is megfordult.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!