Connect with us

Hír

JuJu Smith-Schuster tesztelni fogja a piacot

Hiába jelezte JuJu Smith-Schuster többször is a közösségi médiában, hogy a Steelersnél szeretne maradni, ez jó eséllyel nem történik meg, írja Bob Labriola a Steelers.comon. A csapathoz nagyon közel álló újságíró infói szerint a gárda fog ajánlatot tenni az elkapónak, de a szűkös cap miatt ez aligha lesz elég a fiatal WR megtartásához, aki így tesztelni fogja a piacot.

Smith-Schuster 2017-ben második körös volt. Újoncként 917 yardot és hét TD-t szerzett, majd másodévesként 1426 yardot és hét TD-t gyűjtött. Ezt a szintet ugyanakkor nem tudta fenntartani: az elmúlt két év alapján bebizonyosodott, hogy első számú elkapónak kevés, de egy korrekt WR2 lehet belőle. Ez a piacon megérhet 10-12 millió dollárt évente, de az elkapókat legendásan jól draftoló Steelernek ennyit aligha fog megérni, pláne hogy tavaly is volt két JuJu-nál jobb elkapó a rosteren Chase Claypool és Diontae Johnson személyében.

A Steelers jelenleg 3 millió dollárral van a fizetési plafon alatt. Ez az összeg természetesen növelhető, de az elkapónál sokkal nagyobb hiányposztjai is vannak a csapatnak, így JuJu reálisan csak akkor maradhat, ha áldozatot hoz.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!