Connect with us

Hír

Ismét jön az FK! FA-Tippjáték!

A tavaly bevezetett FK! FA-Tippjátékunk után rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, így idén is lesz szabadügynök-bajnokságunk. Tippelni jövő hét vasárnap (03.14) 23:59-ig lehet, sok sikert mindenkinek.

A játékot menüsorban lévő “FA-Tippjáték” menüpontra kattintva tudjátok elérni (a régi felhasználók is jók). Amint beléptek, ezzel a felülettel fogtok találkozni:

Itt találjátok az idei piac legjobb szabadügynökeit (Fontos: néhány posztnál olyan sok van, hogy görgetni kell). Nektek azt kell eltalálni, hogy melyik csapathoz fog szerződni (pirossal jelölve), hány évre (zölddel jelölve) és mekkora lesz az átlagos fizetése (kékkel jelölve):

Külön kiemelném a csapatválasztást: amennyiben a pirossal jelölt négyzetre kattintasz, ezt fogod látni (így tudsz majd csapatot választani):

Amennyiben mindent beállítottál, ne felejtsd elmenteni! Ami a pontozást illeti:

  • 10 pont jár a helyes csapat eltalálásáért,
  • 5 pont jár a szerződés hosszának eltalálásáért,
  • 1 pont jár a szerződés nagyságának eltalálásáért.

További fontos információk:

  • Tippelni 2020.03.14 (vasárnap) – 23:59-ig lehet.
  • Amennyiben egy listán szereplő játékos franchise taget kap vagy hosszabbít a határidő előtt, akkor töröljük a rendszerből (hiszen ezek még a tippek leadásának határideje előtt megszületnek). Ez nem fogja befolyásolni a többi tippet, egy esetleges törlés után nem kell újra kitölteni a játékot.
  • Eredményhirdetés: 2020.04.18. Akit eddig nem igazoltak le, az kikerül a rendszerből.
  • A győztes bekerül az FK! Hall of Fame-be és természetesen díjat is kap tőlünk!

Továbbá van egy draft fül is a tippjátékban. Természetesein idén is lesz egy saját draftos tippjátékunk, ami április elején – közepén indul majd.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!