Connect with us

Hír

Nagy nevekkel bővülhet a guard piac

Jason LaCanfora információi szerint két nagy névvel is bővülhet a szabadügynök guard piac, ugyanis a New York Giants Kevin Zeitlert, a Jacksonville Jaguars pedig Andrew Norwellt árulja. A fizetésük miatt valószínű, hogy nem igazán lesz partner, aki szemmel látható ellenértéket fizetne értük, így a ligában többen is úgy gondolják, hogy mindketten a kivágás sorsára juthatnak.

Mindketten instant a top5-ben találnák magukat a belső támadófalember piacon (Corey Linsley, Brandon Scherff és Joe Thuney mellett), habár azért mérget ne vegyünk arra, hogy tényleg kikerülnek.

Különösen igaz ez Norwellre, hiszen a Jaguarsnak így is a legtöbb elkölthető kerete van idén, tehát nem sok értelme lenne további kivágásokat eszközölnie, no meg Trevor Lawrence-nek sem biztos, hogy jót tenne, ha még tovább gyengítenék a falat (a bal tackle Cam Robinson is szabadügynök jelen állás szerint). A csapat egyébként $9 milliót spórolhatna Norwell elküldésével.

A Giantsnél már elképzelhetőbb lépés Zeitler kivágása, hiszen a csapat csak $6 millióval van a plafon alatt, a guard kirúgása pedig plusz 12 millió elkölthető dollárt eredményezne. Persze az sem biztos, hogy jó ötlet, ha gyengítik a falat Daniel Jones előtt.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Gergely Angyal
Gergely Angyal
2021-03-05 06:31

Mikor jó ötlet gyengíteni a falat? :D

ahanem
ahanem
Reply to  Gergely Angyal
2021-03-05 09:42

amikor a következő évre visszaesik a játéka
:DDD

Zotya
Zotya
2021-03-05 08:23

Na, hát ennyi jó guardból egy igazán jöhetne a Jetsbe!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x