Connect with us

Hír

Jamaal Williams és Michael Brockers is Detroitban kötött ki

Nem volt elég a Stafford-Goff csere, a Lions és a Rams újabb trade-et hajtott végre tegnap éjjel. Tom Pelissero információi szerint a védőfalember Michael Brockers teszi át a székhelyét Detroitba, az ellenérték viszont egyelőre nem ismert. Ez tehát már a második alkalom, amikor jól jött a kapcsolat a Rams és a Lions front office-a közt (Brad Holmest LA-ből nevezte ki a Detroit general managernek).

A Rams egyébként megkérte Brockerst, hogy menjen bele egy fizetéscsökkentésbe, de a játékos nem volt erre hajlandó, így inkább továbbpasszolták, ezzel $4,66 milliót szabadítottak fel a fizetési keretben. Emellett jó hír a Rams szurkolóknak, hogy végre befért a sapka alá a gárda.

Brockers egész kilenc éves karrierjét a Ramsben töltötte, összesen 28 sacket szerzett, ebből tavaly ötöt. Valószínűleg Detroitba érkezésekor lesz egy kellemetlen pillanata, ugyanis nemrég azt mondta, hogy Stafford nagy javulást jelent Goffhoz képest – nos, most ismét Goff lesz csapatának irányítója.

A Lions emellett leigazolta a futó Jamaal Williamst 2 évre maximum $7,5 millióért, aki így marad az NFC Northon belül – írja Tom Pelissero. Aaron Jones megtartásával egyértelművé vált a Packersnél, hogy Williams távozik, az viszont kissé meglepő, hogy a D’Andre Swiftet és Kerryon Johnsont is foglalkoztató Lionsben kötött ki.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ducksfan
ducksfan
2021-03-17 05:33

Szerintem az kellemetlenebb pillanat, amikor otthon bejelenti, hogy akkor a napfényes LA helyett irány Detroit.

Fetyke
Fetyke
Reply to  ducksfan
2021-03-17 08:15

Green Bayhez képest az is jóval napfényesebb már. :D

Zotya
Zotya
2021-03-17 05:48

Jamaal Williams a Jetsnek is megérhetett volna évi ~4 milliót…

ClayMatthews52
2021-03-17 06:27

Mehh, azért Jamaal kiköthetett volna valami kevésbé antipatikus csapatban…

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x